Billede cruise

Uden særlige mange ord her fra mig, så er det længe siden jeg har støvsuget min telefon for alle de billeder, jeg har fået knipset på min vej. Derfor vil jeg i stedet finde dem frem og gemme mine ord til små beskrivelser eller fortællinger under hvert billede.

Jeg håber det kan inspirere på den ene eller den anden måde.

Sommer, vinter, efterår og forår – så er det her et af mine yndlingssteder i byen. Superkilen – Den Sorte Plads. Sådan et særligt fint sted. Både med og uden børn.

Og lige på den anden side af gaden går Den Sorte Plads over i Den Røde Plads. En stor plads hvor det meste er rødt og så er der den fineste legeplads.

Julen, der i starten af december sneg sig stille og roligt ind. Den fine hånd, har jeg fundet hos Mette Marie Bang. Jeg elsker at den tilfører lidt humor til hele indretningen.

Jeg var til et event sammen med WWF og Letz Sushi. Det handlede om hvordan vi redder vores verdenshave, som har det virkelig stramt. Det kan gøres ved blandt andet at følge fire gode råd. 1. Spis lokale fisk. 2. Spis certificeret fisk. 3. Spis forskellige fisk. 4. Spis fisk som er fanget med skånsomme redskaber. Derudover lavede jeg min helt egen sushi med lokal fisk. Den først for i billedet. Er de ikke bare fine (Og overpyntede)?

Mine drengebørn og mig. De gør mig dagligt fem centimeter højere. Se dem lige.

Jeg var så heldig at jeg var inviteret til en intim frokost af ro cph, sammen med Cathrine og Emily inde i Orangeriet i Kongens Have. Wauw det var så smukt og en utrolig dejlig frokost lige der mit i smykkerne.

Jeg er begyndt at arbejde sammen med Danica omkring nogle af mine billeder. Her var det til en kampagne. Jeg elsker billedet. Og jeg elsker at være kreativ, uden nødvendigvis også at være bag kameraet. Danica er knalddygtig!

Efter skole og børnehave stund, mens den store er på legeaftale. Kalle valgte selvfølgelig den med hjertet.

Pæne Elmegade, som altid gør sig ekstra til i julen. Det er ikke meget himmel vi har set de sidste par måneder, men den er deroppe bag ved de sorte tunge skyer.

Jeg prøver at proppe farver ind på anden vis i de grå dage. Med farverigt tøj, makeup og smykker – og ellers kan man altid lige smutte forbi Palads. Vi var hele familien inde og se Frost 2. Den var god.

Pura Utz. Jeg har allerede nævnt den fine butik før, men nu gør jeg det lige igen, fordi jeg lige var forbi i denne uge. Og apropos farver, så kan man også bare gå derind for at få sit farve fix.

reklame
Jeg har fået lov at få en kasse grimme grøntsager fra GRIM. Det er simpelthen den smukkeste ordning på trods af navnet. Grøntsagerne er økologiske og helt friske, de er dog blevet kasseret til supermarkederne fordi de er for grimme i deres form. Eller også er de kasseret på grund af overproduktion. Tænk sig, de her grøntsager, ville være endt i en container hvis det ikke var for abonnentskasser fra GRIM. Nu har jeg både fået lavet pasta bolo med tomaterne og revet knoldselleri, spist blommer og kiwi på min morgen skyr. Og spist smørristet aubergine, (som først var vendt i æg og smør). Det smager SÅ godt forøvrigt. Hvis I har lyst til at prøve en kasse med grimt grønt og frugt giver koden “TRINESBLEND” 20% på første bestilling. Min kasse er størrelsen der hedder Small & Ugly.

Julen er og har altid været rød for mig. Jeg laver sgu egentlig ikke så meget om. Dårlig influencer på det punkt. Englespillet er massivt og stammer fra min barndom. Andet er genbrugsfund. Jeg har samlet på juletræer i mange år. Det røde er dog nyt og fra Flying Tiger. Det i træ har jeg fået i kalendergave af min veninde. Hendes nabo på 75 år har drejet det i hånden. Elsker.

Altid smukke vinduer i Ravnsborggade. Jeg har især kig på den gule potte.

Fra i eftermiddags. Vi havde fulgt en legeaftale hjem og så slog vi lige et smut forbi en latte og 3 gratis børneboller.

Søde Line med bloggen Meri Meri, har lavet et indlæg, hvor hun har stillet mig nogle spørgsmål omkring året. Det kan læses her, hvis man har lyst.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *