Billede cruise #8 fra ugen (erne)

Altså jeg er kommet til at misse et af de har små uge glimt, som jeg sådan nyder at lave – fordi jeg lige bliver mindet om de små ting som er. Små oplevelser, små glæder, eller store – men mest et lille øjebliksbillede af noget som var i ugens løb. Og selvom der har været store oplevelser, så er det ofte de helt små som får mit smil frem, når jeg sidder og ser tilbage. Her kommer et lille tilbageblik fra den sidste tid som virkelig har budt på meget. Meget af det små.

I dag sætter jeg særlig pris på gode mennesker. Jeg var så uheldig at tabe min pung, da jeg tidligere var ude at handle med Kalle. Vi gik rigtig og hyggede os, men pludselig opdager jeg at min pung er faldet ud af klapvognen. Jeg går samme rute tilbage uden held og jeg bliver helt ked. Både fordi, jeg slet ikke kunne overskue at spærre konti, få nye sundhedskort til ungerne og mig, kørekort og alt muligt. Pludseligt ringer telefonen. En sød dame præsentere sig. Hun sidder på værtshuset Det rene glas og har fundet min pung på gaden. Jeg henter den på det meget brune værtshus, hvor der sidder en hel stribe mennesker i baren der kl 16. Jeg vil gerne give dem en øl, men det vil de slet ikke høre tale om. Aj, hvor er det dejligt der findes så gode mennesker. Tak, tusind tak.

Vi har godt nok også været ramt af syge børn den sidste tid.. Sådan en stime, som ligesom aldrig får en ende. Nu er det åbenbart Alfreds tur, han ligger og sover med høj feber. Åh!

Tirsdag fik jeg lavet en boligreportage af to dygtige og vildt søde mennesker fra Another Studio . Da jeg sagde ja, til de skulle komme en tirsdag formiddag, da jeg havde jeg godt nok lige overset at mandag var en helligdag og at vi var på Bornholm. Så altså da vi kom hjem klokken sent mandag aften med sådan cirka 100 tasker, så havde jeg lidt sved på panden. Nå ja og Selma havde 40 i feber. Aldrig har jeg været så glad for vores bryggers, jeg sværger – hvis de havde åbnet døren derud til så havde alt det lort jeg havde stuvet derud væltet ind over os alle. Thank god for det bryggers. Igen. Jeg nåede lige selv at knipse et billede af vores opryddede køkken i solen.

Jeg har snart prøvet det nogen gange, men jeg føler mig altid sådan lidt udmyg når nogen professionelle mennesker sådan helt uopfordret har lyst til at komme med store flotte kameraer og værk for at fotografere vores hjem her på Nørrebro.

Den dag Kalle råbte højt og fortvivlet ude fra badekaret at jeg skulle hente en klud og tørre noget væk. Jeg styrtede derud og så han sad der med tåre springende ud af øjnene, mens han gned sine rynkede badehænder. Han kunne slet ikke forstå hvordan de hænder pludselig så sådan ud. Og ville have jeg skulle tørre det væk.

Når en helt almindelig onsdag aften pludselig bliver til det her med tre gode veninder på et tæppe i fælledparken. Grin, sushi og gode snakke. Altid godt!

Jeg fik den fineste “MOM” ring i mors dagsgave fra min mand. Og selvom jeg fik den, fordi han synes jeg er en god mor – så er ringen jo bare et symbol på alle mødre og for mig også et symbol på min egen mor. Som den dag, jeg sad lige der havde fødselsdag. Hun ville være blevet 69 år. Jeg sad der med min ring og min nøglering med den rammende tekst og sendte tanker op til hende.

Iskaffe i varmen, med de gode croissanter fra Andersen & Maillard

Morgensol. Som alle andre i Danmark, kan jeg ikke få mine arme ned over det her vejr. Shit det er fedt.

Tivolitur med min lille pige. En af de dage, jeg gemmer helt dybt inde. Der er lidt mere fra vores dag her.

Alle hoveddøre i vores forening har blomster som vokser sig store og flotte i de varme måneder. Den ene dør har kæmpe store rosengrene hele vejen rundt med de her gule roser. Det er lige smukt hvert år.

Wulff & Konstali er kommet til Nørrebro. Lige på hofpladsen på Sankt Hans torv. Virkelig lækkert.

Tak fordi I læser med og tusind tak for alle jeres gode og venlige råd i forhold til mit forrige indlæg om at give op. Tak for jer. I er sgu for seje!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *