Billede cruise #8

Et forsinket uge-indlæg med billeder fra min telefon fra sidste uge. Stort, småt og lidt af det hele. Sidste uge skulle egentlig have budt på en masse andre ting, men et skoldkoppebarn ændrede på mine planer og så var der flyvfarts miniferie, som gjorde at vi var hele fire dage i sommerhuset. Fire dage vi virkelig havde brug for som familie.

Syrenerne er sprunget ud i hele byen og jeg er næsten mere vild med dem end med de lyserøde kirsebærblomster. Syrenerne dufter seriøst godt og de minder mig virkelig meget om barndom. Duften af at lege uden i haven. Jeg tog en stor buket med hjem fra vores have i sommerhuset, og de står heldigvis stadig. Jeg synes ellers nogengange de kan være svære at holde liv i indendøre.

Et lille blogger møde med Mille ,Louise og Dorte . Vi fik god morgenmad, en masse grin og en hyggelig tur ved søerne. Det er skægt, at selvom vi ikke rigtig kender hinanden, så gik snakken let og tiden gik alt for hurtigt.

Jeg måtte simpelthen bremse min cykel, da jeg så dette smukke vindue i farten.Fineste butik på Østerbro. Den der lyserøde drøm, kunne jeg godt se stå hjemme hos mig. Mand, den er pæn!

Facebook mindede mig om dette dejlige foto for et år siden. Ha, jeg elsker det.

Skoldkopperne. Hun fik lov at låne Kalles klapvogn og vi susede byen i kvarteret. Det er flere år siden, hun har siddet i sådan en, men hun havde skoldkopper under fødderne, så det gjorde ondt at gå. Ellers var hun ikke så hårdt ramt, så vi hyggede os stort.

Kalle er svært begejstret for sin cykelhjelm. Så han går ofte bare rundt med den på hjemme. Den lille tosse altså.

Jeg løber sgu stadig. Det føles godt!. Jeg løb mens vi var i sommerhus langs vandet. Solen skinnede i mit ansigt og jeg følte glæde helt ind til benet.

Sommerfrokost udenfor.

Vores sommerhus ligger lige ved siden af Tegners museum og statuepark. Vi kommer der relativt ofte, men jeg bliver lige bjergtaget hver gang. Der er simpelthen så utroligt pænt. Sådan helt særligt. Lyset, statuerne, beplantningen og den lille café som laver hjemmelavede toast. Alt er godt.

​Utrolig fedtet frokost. 

Mand og kone tid uden børn. Vi skulle til fødselsdag i byen og tænk, bare de 45 minutter i bilen uden børn, var total optur. Jeg sidder ellers normalt der oppe foran og drejer nakken af led, for at vende mig om og servicere børnene med først det ene og så det andet.

Ægte glimmerstøv fra solen og børnelykke ved havet. Magisk.

Jeg er vild med farvene.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Tegners Museum, sådan et smukt miljø. Vi har været der sommer 2015. Vi boede i sommerhus i Drønningmølle og gik dertil. Det var så skønt. Vi kommer fra Holland og kan godt lige at ta’ ferie i Danmark og Sverige.
  Jeg læser nu med på din blog et par uger, og det er simpelthen så fin at læse med.
  (Undskyld for fejl, jeg snakker kun en lidt Dansk).

 • Tegners Museum, sådan et smukt miljø. Vi har været der sommer 2015. Vi boede i sommerhus i Drønningmølle og gik dertil. Det var så skønt. Vi kommer fra Holland og kan godt lige at ta’ ferie i Danmark og Sverige.
  Jeg læser nu med på din blog et par uger, og det er simpelthen så fin at læse med.
  (Undskyld for fejl, jeg snakker kun en lidt Dansk).

 • Kære Jeanette, Det er nemlig så smukt der hos Tegner! Og så elsker vi Dronningmølle, hvor vores sommerhus ligger. Du er da mega sej til dansk. Jeg forstår ikke et ord hollandsk 😊. Hav en fin dag

 • Kære Jeanette, Det er nemlig så smukt der hos Tegner! Og så elsker vi Dronningmølle, hvor vores sommerhus ligger. Du er da mega sej til dansk. Jeg forstår ikke et ord hollandsk 😊. Hav en fin dag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *