Billede cruise #6

Sidste uge var en dejlig uge. Både arbejdsmæssigt, men også fordi den bød på en ekstra fridag. Vi drønede i sommerhus og har virkelig nydt det.

Ajj, og så må jeg lige dele dette med jer. Vi sad og spiste morgenmad oppe i sommerhuset og ud af det blå siger Kalle at han elsker os. Aller første gang at de små kærlige ord kommer ud af hans lille mund. Først til Søren, “elsker baar” og så til mig “elsker moar”. Søren og jeg kiggede bare på hinanden, mens især min følsomme mand, måtte blinke små tårer væk fra øjnene. Tænk at vi nu har tre små mennesker som ofte siger de elsker os. Fuck vi er heldige.

Ellers har ugen budt på lidt af hvert og nedenunder kommer der noget af det jeg har foreviget på min lille store telefon.

Jeg dør altid lidt over blomsterne hos torvehallerne og de har allerede været med her i mit billede cruise, men jeg bliver aldrig træt af blomster og her midt i foråret stopper jeg altså ofte op, bare lige for at kigge lidt mere og snuppe et billede af de smukke farver.

Jeg bor ret tæt på Ravsborggade, en gade på Nørrebro som rummer rigtig mange fine vintage butikker, kunst og lækre spisesteder. En af de ret gamle butikker har altid skatte at finde. Jeg måtte lige ind og røre ved den fine bambus seng og også stolen. Damen fortalte mig at det var fra starten af 40’erne og der havde sovet fem børn i sengen. Så hyggeligt når der er fine små historier tilknyttet. Hvis vi havde haft plads havde jeg købt på stedet.

Når en sød veninde inviterer på frokost og så lige på ynglings Mahalle i eget hood. Hvis ikke I har været der, kan jeg virkelig anbefale den.

Jeg var inviteret til et meget fint smykke event hos byBiehl på Gemyse, som ligger inde i fine Tivoli. Der var mulighed for at sammensætte sin egen halskæde og for en gangs skyld valgte jeg ikke noget som stod for mine børn, men et S for min smukke mand.

Striber, prikker, print og lyserød – lige noget for mig.

Sakura hypen er over os. Jeg har hverken været på Bispebjerg eller Langelinje, men vi har en del træer lige hvor vi bor, så jeg har heldigvis set de lyserøde skyer blomster og sprede lyserød magi.

Fredagsfilm i sommerhuset.

Miffy spil. Super fint spil for de helt små, hvor de på en hyggelig måde lære farverne at kende.

Store hvededag. Mine børn blev simpelthen så skuffede over at hveder bare er en bolle. De havde set noget lidt mere fancy for sig. Ha ha, jeg synes nu ellers sådan en hvede basse smager godt. Især dem her fra verdens bedste bager i Hornbæk.

Der findes sakura magi og så findes der morfar magi.

Blomster fra vores sommerhus have.

Vi var i Kulhuse og besøge nogle venner i deres sommerhus i går. Der findes altså mange fine steder i Danmark og Kulhuse er virkelig et af dem.

De synes det var varmt, jeg gjorde ikke.

​Med ønsket om en rigtig god uge til jer og tak fordi I altid er så søde ved mig.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *