Billede cruise #5

Så gik der endnu en uge og sikke en rar en. Sol og sommer over det meste af linjen.

Ugen har dog også budt på en snert af hedeture, og et lægebesøg i forhold til min beslutning om at stoppe med at tage hormoner. Jeg er i overgangsalderen og skal om et par uger ha’ lavet sådan en dexa scanning af mine knogler. En såkaldt knoglestatus. Så altså at mit underliv er ude og kontrollerne af det er stoppet, starter nu en anden slags kontrol. Knoglestatusser, blodprøver i forhold til d-vitatiner og sådan noget. En blodprøve, der ødelagde min nye fine lyselilla Nørdgaard, fordi jeg blødte så meget. Øv altså. Jeg har købt vitaminer for sådan cirka to millioner kroner og satser på mine knogler er stærke ligesom mit sind. Jeg måtte desuden også lige ringe til Riget, da de åbenbart har glemt at indkalde mig til min årlige mammografi, den skulle have været i april. Så der afventer jeg lige på en tid.

Ellers alt godt herfra. Nu til nogle af mine billeder fra ugen, som startede på aller blødeste vis.

Jeg startede mandag morgen med at køre til Hillerød, hvor “The Glow Inst” ligger, tæt på natur og slot i et roligt lokale med varme farver og en endnu varmere kvinde, med bløde hænder og ditto stemme. Det univers Fulvia der har skabt er helt særligt. Helt trygt og virkeligt VIRKELIGT dejligt. Efter en kop te, blev jeg puttet under en knitrende hvid dyne, mens blide toner spillede i baggrunden. I halvanden time, lå jeg og blev strøget og trykket på fødder, arme, ansigt og hovedbund. Det var ikke massage, det var mere end det. Jeg skiftevis faldt ud og ind af søvnen og lå bare der helt tung i kroppen. Shit det var godt. Efterfølgende kvitterede min hud med den smukkeste glød og den blev i flere dage. Jeg glæder mig allerede til næste gang.

Alt springer ud lige nu. Det er bare så smukt. Hver dag, når jeg cykler gennem byens mange grønne pletter, kan jeg se at endnu flere knopper er poppet.

Jeg var ude på Weber Grill Academy til et Grill arrangement. Det var SÅ gennemført. Jeg følte faktisk at jeg var med i Masterchef, fordi vi blev opdelt i hold og skulle på tid lave og grille maden sammen. Selv den meget smukke dessert pizza, var en tur på grillen. Jeg elsker at grille og vi gør det altid i vores sommerhus. Jeg troede lidt at jeg var kultypen, men jeg må indrømme at min tålmodighed sammen med mine tre børn ikke helt orker at time salaten med kulene, så vi har udskiftet til gas. Nu har Weber så lavet en grill med el og det er nu ret smart og pænt, at man slipper for den store grimme gule gasbeholder. (reklame – da jeg var inviteret af Weber)

Kalle og verdens bedste Søren som vinker farvel til mig en sen eftermiddag, hvor jeg skulle til møde. Se det lille tykke ansigt. Elsker dem!

Er man for gammel til at gå i korte shorts, når man snart bliver 39 somre? Jeg er vild med dem her i ynglings Adélie. Tænker dem sammen med høje sandaler. Prøvede dem bare, men kan ikke helt glemme dem.

​Fredag var jeg med en veninde i Skuespilhuset og se“Riget”. Se den, det var helt fantastisk. Vi spiste middag med udsigt over vandet indet stykket. Åh, det var en dejlig aften.

Sommerhus seng. Sidst vi var i sommerhuset, sov Selma med juniordyne, den er jo alt for lille nu og hun har taget sommerhus voksendynen i brug. Derfor har Kalle overtaget den lyserøde junior, for hans babydyne deroppe var ligeså for kort. Jer uden børn, synes sikkert det er skørt at hænge sig i sådan noget. Men jeg er sikker på at mange forældre, synes det er et ret stort skridt når de små tager sådan nogle hop. Jeg gør i hvert fald.

Lille bitte Selma, som tæller ned til Fritidshjemstart. I går så lille med 40 i feber. På torsdag skal hun overnatte nede i børnehaven sammen med resten af skolegruppen. Hun GLÆDER sig, især til at hun selv skal have sovepose med. På mandag starter hun endelig på sin frit. Mit glade midterbarn. Altid tilfreds, aldrig med brok, det lyseste sind i verden, store blå øjne som altid funkler om kap med hendes glade mund.

Kalle overtog Selmas gamle løbehjul her i weekenden og kunne slet ikke slippe det. Efter mange timer ude på vejen, kunne han sådan ægte løbe på det. Det er da ret sejt.

Jeg ønsker som altid jer alle en dejlig uge.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Dejlige billeder! Må jeg høre hvilket filter og hvilken redigeringsapp, du bruger til dine billeder – både her og på Instagram? Altid med sådan nogle finE farvetoner.

  • Dejlige billeder! Må jeg høre hvilket filter og hvilken redigeringsapp, du bruger til dine billeder – både her og på Instagram? Altid med sådan nogle finE farvetoner.

  • tusind tak.
    jeg tager alle billeder med min iphone 8 plus og redigerer i appen VSCO. jeg veksler mellem forskellige filtre, og redigerer efterfølgende manuelt i samme app. kh trine

  • tusind tak.
    jeg tager alle billeder med min iphone 8 plus og redigerer i appen VSCO. jeg veksler mellem forskellige filtre, og redigerer efterfølgende manuelt i samme app. kh trine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *