Billede cruise #45

Det er vidst på tide, at jeg får kigget tilbage på de seneste par uger. Sådan i hvert fald bare på billede siden.

Jeg har haft en rigtig lang dag i dag. Jeg skulle nemlig ikke hente mine børn og besluttede at blive helt væk hjemmefra, da jeg alligevel skal mødes med nogle veninder klokken 20. Så jeg har simpelthen givet den fuld skrue med min computer. Det føles godt, for jeg har nået så meget. Nu sidder jeg alene på café Taxa og venter på mine veninder. Jeg drikker kaffe, lytter til en podcast og skriver dette.

…Skrev jeg i går og så nåede jeg ikke rigtig videre. Nu er det fredag og jeg har lige en time hjemme, inden jeg henter mine børn hjem til fredags hygge og mexi night.

Jeg glæder mig stort.

På Nørrebrogade ligger der alle mulige slags butikker, ligesom her bor alle mulige slags mennesker. Jeg føler, at jeg bor i et kvarter, hvor vi rummer hinanden ligegyldigt hvilket land vi kommer fra og det elsker jeg. Især i røven af den sidste tids begivenheder. Som jeg skrev henne på min Instagram, så er jeg ikke færdig med at råbe og jeg har fået en idé. En idé, sådan så jeg (og vi) ikke glemmer at der sidder alt for mange ægte mennesker derude, som rammes af vores udlændingelov, uden at have gjort noget forkert.

Små børnehavevenner siden vuggestuen på vores gade. Kalle var på sin første rigtige legeaftale uden Søren og jeg. Han var så stolt og det gik så godt. Han er forøvrigt helt over børnehave krisen. Juhuuu.

Den her uge, har som jeg skrev i mit Mayland indlæg budt på en smule pressedage og det er ofte lige med dejlige spiselige sager.

På en gade midt på Nørrebro. Tror den sad og ventede på at blive lukket ind. Så hyggeligt.

I Plantorama er der julemarked frem til jul og det er seriøst mega labert. Der er utrolig meget pænt. Både julepynt, men også alt muligt forskelligt, som man kan lave dekorationer og nisselandskaber af.

Jeg er sgu ret vild med brun. Alle mulige brunlige nuancer. Der er sådan lidt ekstra hygge over tøj med farven brun. Sådan har jeg det med brun helt generelt, også i min boligindretning. Og så passer brun sammen med rigtig mange af de lidt kraftigere farver. Bukserne er med elastik i taljen og helt vildt behagelige. De er fra Sisters Point. Strikken er fra Lindex, som jeg tidligere havde et samarbejde med. Den er fra deres pinkkollektion, hvor 10% af salget går til kræftforskning.

Søndagsfrokost med min familie på Ingolfs Kaffebar ude på Amager. Det er simpelthen sådan et enormt hyggeligt sted. Det er ejet af et ret cool par, som bor ovenpå caféen og så driver de også Gæstgiveren på Bornholm.

Vores hjem som jeg bare er så glad for. Her bor vi godt!

Hvordan mon I har det med pels? Jeres ærlige mening. Jeg var inviteret forbi hos Oh! by Kopenhagen Fur. De bor i det smukkeste hus, jeg nogensinde har være i. Hold nu op mand, det var storslået det sted. Fredet gammel bygning med stor bevaret sjæl. Vi fik en snak om pelsindustrien, om bæredygtighed og om farmkontroller. Jeg har tidligere set de der helt forfærdelige tv programmer omkring minkfarmene. Men bortset fra det, har jeg ikke sådan taget stilling til pels eller ikke pels. Man kan sige meget om skind og pelsindustrien, men jeg blev alligvel klogere. Pels er bæredygtigt og kan holde i op til 30 år. Alt på dyret bliver brugt og indgår i økosystemet, til sammenligning så er faux fur (falsk pels) lavet af syntetiske unedbrydelige materialer. De farme som Oh arbejder med, er underlagt streng kontrol og snart får de også et certifikat som er et bevis på at dyrevelfærden er i top. Når det er sagt, så ved jeg jo godt at dyr allerhelst vil leve i det fri og helt sikkert også ville have det bedre der. Men altså jeg går også med uldtrøjer, foer i mine støvler og der er også dun i mine dyner. Åh det er simpelthen så skide svært at navigere i. Om ikke andet, så synes jeg min frakke er flot og jeg føler jeg kan stå lige så meget inde for den, som med så meget andet jeg gør (eller ikke gør) i min hverdag. Men svært er det. (Reklame –Frakken er en gave).

Legepladsen ved Hans Tavsen Plads. En af de bedste og fineste.

Jeg var til bogreception hos Cana Buttenschøn. Hendes tredje bog om fødsel og graviditet. Det kapitel er slut for mig, men hendes bøger ser helt fantastiske ud, så sidder du derude og er gravid, så kan jeg virkelig anbefale alle tre bøger.

Ej men, jeg ELSKER at strømpebukser ikke nødvendigvis skal være sorte. Er de ikke bare vildt flotte.

Nyd weekenden.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *