Billede cruise #44

Søndag aften og jeg sidder igen ved spisebordet og arbejder. Det har jeg gjort en del på det sidste. Det er noget med prioriteringer, nogen jeg er glad for at jeg overhovedet har. For selvfølgelig har jeg de sidste par uger valgt, at hente især den yngste ret tidligt og det betyder altså så, at mine aftener står på arbejde. Og lige nu sidder jeg her, fordi Kalle er blevet syg og jeg allerede nu ved at jeg skal have ham hjemme i morgen. Det passer virkelig dårligt ind i endnu en travl uge, men der er simpelthen ikke noget at gøre ved det. Sådan må det være. Sådan skal det være.

Jeg har ellers haft lidt ondt i maven hele weekenden, over at jeg i sidste uge glemte to events, det ene ret så vigtigt, fordi det er var med en kunde, som jeg har et samarbejde med senere på året. Jeg synes ellers jeg ser mig selv, som den pligtopfyldende type og måske er det også derfor jeg har haft mavepine over mit dumme stunt. Måske jeg alligevel skal overveje at gå over til digital kalenderstyring? For nogengange stirre jeg mig simpelthen blind på alle de aftaler de står med mine kragetæer i min analoge kalender og så sker der det, at jeg istedet for at se – overser. Øv, bare øv. Der har simpelthen bare været for meget i min hverdag i de her uger.

Bortset fra Kalle og hans falske strubehoste og min glemsomhed som har siddet i mig siden fredag, så har weekenden faktisk være rigtig god. Vi besøgte sådan ret spontant min far lørdag til frokost og i dag søndag har vi hygget med gode venner med tur i metroen og i naturen.

Jeg vil igen forsøge at lave de her indlæg ugentligt, så her kommer der billeder med tilhørende ord om gode oplevelser på min vej.

Selma er begyndt at gå til kor i kirken og selvom jeg ikke sådan rigtig tror, så er sådan en kirke altså helt fantastisk. Et særligt hus med plads til alle. Jeg kunne næsten tude, da jeg en dag kom tidligt for at hente hende. Alle de små fine stemmer i kirkerummet, det var ganske fantastisk.

Vi er begyndt at lave pandekager i weekenden. En lidt usund vane, men bortset fra det, så er det en vane jeg elsker, især med nutella på.

Torvehallerne, er altså et af de dejligste steder hvis man har brug for at farve indspark. Grønsager, blomster, madvarer og mennesker i så mange dejlige farver. Jeg har min Sorbetbluse på, her blandt evighedsbuketter fra Stalks & Roots. En opskrift fra Mille Fryd, som en af mine søde dygtige veninder strikkede til mig i gave. I spørger ofte til farverne på den. De kommer her:

Beige: Gepard Kid Seta: 405

Rustrød: Isager Silk Mohair: 28

Støvet gul: Isager Silk Mohair: 59

Pudder: Isager Silk Mohair: 62

Portvin: Gepard Kid Seta: 459

Nede hos min far i Vordingborg. Jeg har leget så meget på de ruiner deroppe på højen som barn. Der er utrolig smukt der ved lystbådehavnen.

Også i Vordingborg. Jeg synes vægmaleriet er så fint. Og man kan lige se Gåsetårnet aftegnet i ledningen.

Et spændende møde med de to kvinder, der står bag Maggies Gemakker. Jeg sætter kæmpe stor pris på, at mødes med mine samarbejdspartnere. Det meste foregår via mail, men det giver ligesom noget andet, når man har mødt hinanden ude i livet.

En uge, hvor jeg har praktiseret lag på lag. Jeg har cyklet rundt til forskellige møder og har mest af alt været en druknet mus. Jeg skal have mig et par regnbukser.

Og så har vi fået metro få hundrede meter fra vores lejlighed. Det er altså ret lækkert. Det skaber et helt andet liv omkring runddelen. Vi tog den faktisk alle fem i dag, sammen med vores venner og kom til at tale om, hvor vildt det er, at man kører så langt nede under jorden. Hvor vildt det er at man kan bygge sådan noget. Men prøv at tænk, at undergrundsbanerne i andre større byer er tusse gamle, det er endnu mere vildt at man kunne for så mange år siden. Her er det metroen ved ruddelen og se solen skinner, samtidig med at skyerne var så sorte. Det så ret smukt ud.

Svenske Lindex er åbnet i Fields og jeg var med til presseåbningen i forbindelse med et samarbejde, jeg har med dem. Der var virkelig meget pænt tøj, både til kvinder og børn. Og så er deres placering i Fields rigtig god med både Arket, Monki, Zara og H&M lige omkring butikken. (reklame, da mit tøj stammer fra kampagnen jeg har med dem).

Selma hos min far.

Solen har skinnet højt denne weekend og naturen er så smuk badet i lyset. Vi var en tur i Landbohøjskolens Have på Frederiksberg.

En lille dagdrømmer i vindueskarmen.

Til morgenmad med Petite Nord Copenhagen. Jeg har ellers været en stolt ambassadør hos Bundgaard Sko, men nu er tiden kommet til at prøve noget andet. Skoene hos Petite Nord er skabt i et bæredygtig materiale og al indfarvning af sko foregår vegetabilsk (reklame, da jeg var inviteret)

Er de ikke bare fine?

Det var det jeg kunne støve frem i min telefon. Ugen har egentlig bare mest af alt budt på arbejde og børn. Hvilket slet ikke er så dårligt, men der har ikke været meget fritid. Nu starter jeg så lige ugen ud med barn syg, men jeg håber stærkt på, at jeg kan få nået nogle deadlines inden jeg vil snuppe et par fridage med min familie i uge 42.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *