Billede cruise #43

Jeg synes ikke jeg har haft meget skærmtid den sidste periode. Hvilket er lidt skørt, når jeg lever af at dele ud via skærm. Der sker mega meget i kulissen, som tager tid og jeg savner simpelthen dage med min computer, min analoge kalender, billederedigering og kreativitet. Det er heldigvis i sigte, for i morgen efter klokken 11, er min kalender tom og den står på kontordag for mig indtil jeg skal hente børn og jeg glæder mig helt overdrevet meget.

Mine dage er blevet noget reduceret på grund af vores lille Kalle, som har haft meget korte dage og en enkelt fridag. Det lysner dog og jeg krydser fingre for, at de sorte skyer er ved at drive bort og jeg kan tillade mig at have en hel arbejdsdag i morgen, uden tanker og dårlig samvittighed.

Heldigvis tager jeg stadig mange billeder og de frisker min hukommelse op, når den svigter i forhold til hvad den sidste tid også er gået med. Her kommer derfor et lille indblik i noget af det som er sket på min vej igennem hverdage og weekender. Måske kan I finde noget inspiration i det.

Det er blevet rigtig efterår med lag på lag og efterårsfarver. Jeg elsket det sgu. Hele foråret og sommeren har min garderobe været meget farverig, det er den stadig, men jeg kan også fornemme, at jeg finder de lidt mere nedtonede farver frem og så mere går efter mikset af kvaliteter og mønster.

Kalle og jeg fandt den første kastanje for et par uger siden. Jeg havde fredag været et smut inde i en butik, inden jeg skulle hente unger. Jeg havde Christianiacyklen med mig og den stod låst udenfor i ti minutter, da jeg kom ud var den væk. Så tarveligt! Dagen efter stod jeg tidligt op og sammen med Kalle travede jeg tilbage til butikken i håb, om at nogen måske bare havde flyttet på den. Den var der selvfølgelig ikke. Øv. Vi har heldigvis en forsikring og har allerede en ny igen.

Inde i Frederiksberg Have ligger det fineste drivhus. Paradehuset hedder det. Der var jeg til et event som Cathrine var vært for sammen med L’Oreal. Det var smukt og jeg fik en lille intro i at lægge en eyeliner på øjenlåget. Det har jeg aldrig prøvet i mit liv. Jeg har små øjne og ikke meget øjenlåg, men når det lykkes, så gør det faktisk at mit øje ser lidt større ud. Ja, det ved I sikkert allerede godt. Jeg er virkelig bare stadig en novice, når det kommer til meget makeup. Den er forøvrigt mørkebrun, den jeg bruger og er vildt let at lægge på.

På vej hjem fra skole og børnehave går vi næsten forbi et sted med cupcakes. Cravings hedder det. Det kræver lige vi svinger en lille bue, men vi ender der (alt for) ret ofte. De har også nogle som er bitte små og en perfekt lille mundfuld efter en lang dag.

København er stadig fuld af flotte blomstrede facader. Det får mig altid til at smile.

Historien om en sodavandsmaskine. Jeg så det her flotte gule lyn på Instagram og tænkte ved mig selv, at jeg måtte eje sådan en. Vi elsker vand med brus, men synes sådan maskiner er utrolig grimme. Den vi havde stod altid gemt væk i et skab. Rimelig upraktisk, når vi brugte den dagligt. Den her fra Sodastream, var en limited edition og udgået for flere år siden. Jeg søgte nettet tyndt og det lykkes Søren at finde en i Australien. Helt sikkert ikke særlig co2 venligt, men nu bor den altså hos os og jeg er vild med den. De burde sætte den i produktion igen! Den hedder Play, hvis nu nogen har lyst til at se om de kan opstøve endnu en.

Jeg har gået SÅ meget med kjoler den sidste tid og gør det stadig – men jeg elsker også bukser. Især med brede ben og høj talje. De her er fra Minus og de er bløde og lækre at have på. 

Jeg var til et event med selvelse Jysk. Jeg husker tydeligt, da jeg flyttede hjemmefra, hvordan min mor og jeg shoppede seng og sengetøj til min første lejlighed. De har dog udviklet sig noget siden dengang for snart hundrede år siden. Det her var deres nye indoor kollektion og der var overraskende meget flot. Farver og print sad ret godt i skabet på flere af deres produkter.

Et af mine yndlingsbilleder. Et som jeg bare lige hurtigt tog, af mine børn mens vi sad og ventede på Kalles børnehavebus. Selma sidder på min cykel og læser højt for Alfred. Og jeg er vild med deres små ansigter.

Hvis jeg nogensinde bliver millionær, så vil jeg investere i noget så overfladisk som en kjole. En kjole fra Cecilie Bahnsen. Hun er så dygtig at det nærmest gør ondt.

Jeg har simpelthen noget med øjne. Og jeg er så glad for min børnelampe fra IKEA som sengelampe.

Søren og jeg havde tre års bryllupsdag i sidste uge. Vores overbo babysittede og vi var først på Brus, hvor vi fik drinks og så videre til Omar, hvor vi fik otte gode retter. Det var et dejligt afbræk i hverdagens hamsterhjul. Jeg skrev et indlæg sidste bryllupsdag lige her. Vores bryllup var bare sådan et dejligt et.

Lille store Kalle som bare så sød ud der ved pytten.

Og så har han de mest nuttede smilehuller i hænderne. Må de aldrig forsvinde.

Endelig fik jeg prøvet at spise pizza hos Frankly Pizza. OMG, de er gode! Og pæne. Lyserøde kasser og seje lokaler. Der skal jeg helt sikkert spise igen en anden gang. Den her ligger på Frederiksberg, men den findes også på fx Nørrebro og Østerbro.

Nå ja og selv gulvtæppet er lyserødt. Og efterårskjole fra Ellies and Ivy.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *