Billede cruise #42

Først ville jeg skrive et indlæg om, hvordan mit humør er tungt i disse dage. Men det ville blive et mærkeligt indlæg, for meget af det der fylder i mit hovede, kan jeg ikke rigtig sætte ord på her. Jeg kan dog sige så meget, at jeg nu ved, at den der lidt irriterende talemåde “små børn små problemer, store børn store problemer” desværre begynder at give mere og mere mening for mig. Og at mit dårlige humør i denne uge, nok hænger meget sammen med nogle bekymringer deraf. Ikke noget jeg kan tage med mig herind på bloggen, men jeg tænker at der sikkert sidder andre derude, med større børn, som kender til de tanker jeg har i disse dage. Med børn – også de store, er der heldigvis meget, som stadig bare er en periode og det er det her også. Det skal nok blive godt igen. Se, nu skrev jeg alligevel en hel masse uden at sige en skid. Undskyld.

Nu til noget af det mere overfladiske. Billeder fra den sidste tid, med små fortællinger til. Here goes.

Det her billede af min bedste (og eneste) lillebror på hans bryllupsdag sammen med to af mine børn. Hvis ikke det der er ægte glæde og kærlighed, så ved jeg ikke. Elsker dem så meget.

Jeg var til en smuk middag hos danske Hunkøn. De har det flotteste showroom. Prøv lige at se de farver altså. Min mund siger forøvrigt skååååål.

Med sensommeren kommer efterårsfarver. Der er flyttet lidt ind på vores hylder.

Helt rystet billede, men alligevel siger det så meget om kvinderne på det. Confetti Cph som er et agentur bestående af agent og fire utrolig dygtige bloggere, fyldte to år og havde i den anledning havde de inviteret andre bloggere fra branchen til fødselsdag. Mega god stil og en god måde at få skabt noget sammenhold mellem os. Vi er jo alle selvstændige, men også hinandens kollegaer. Det var en skøn aften.

Min cykel er ofte ladet med unger. Her en fredag på vej efter fredagsslik.

Fem versioner af mig i nogle af mine yndlings sæt tegnet (uden jeg vidste det) af dygtige Sofie Nordstrøm på Instagram. Ha ha, jeg elsker mine outfits og Sofies streg. Jeg blev meget beæret over, at hun har tegnet mig. Tak Sofie.

IKEA er åbnet i byen. På Vesterbrogade med en mindre butik. Det er et planning studio og altså et sted, hvor man som kunde, kan planlægge og bestille sit nye køkken og/eller garderobe. Det er godt nok smart, at man som Københavner bare kan hoppe op på cyklen og smutte i IKEA (reklame/inviteret). Vores gamle IKEA køkken er ved at være træt og vi går i overvejelser om at skifte vores. Måske vi skal slå et slag forbi Vesterbrogade.

Jeg forsøger, så vidt det er muligt at snuppe mig noget alene tid med hver af mine tre børn. Uh, det er ikke altid lige let. Jeg får dog sneget en time ind her og der. I sidste uge hentede jeg Selma tidligt og vi gik i ByOasen og spiste muffins og kælede med hønen Snehvide. Selma har helt sin egen stil og jeg kan godt pakke sammen med mine råd, lige nu er vi ude i noget med ørevarmere – også når det er over 25 graders varme. Denne uge er de dog lidt mere passende i de køligere temperature.

Mille og jeg holdte loppemarked i søndags. Vi havde næsten solgt det hele indenfor halvanden time. Shit der var gang i den. Jeg tror bare vi skal gøre det kort for fremtiden, for de fleste står alligevel klar når vi åbner. Eller faktisk inden vi åbner. Vi fik slet ikke pakket ud, før det var overstået.

Jeg elsker alt mad, især mellemøstligt nipsemad. På Gråbrødrene Torv er der lige åbnet et nyt lækkert sted. Yaffa hedder det. Humus, falafler, brød, salat og andet godt i små skåle. Det var godt nok lækkert.

Billedet er lånt af Stilleben. Jeg elsker vores lampe fra Le Klint over spisebordet, men hvis jeg skulle overveje en ny på et tidspunkt, så er den her et rigtigt godt bud.

Hvis andre går med tanker om en ny lampe, så kan jeg anbefale Ko’tyre på Nørrebrogade. Der findes mange utrolig smukke brugte lamper.

Jeg er ved at finde mit strik frem til den nye sæson og istedet for at gå ned i gården med det, som trænger til at blive frisket lidt op, så hænger jeg det altid til luftning på denne måde i vores vinduer. Det pynter samtidig på en dejlig hyggelig måde.

Altid god farveinspiration at hente i de små Københavnske gader. Så mange malede facader i gode farver.

Kan I spotte Søren? Min Insta-husband. Han er ikke vild med det, men han er blevet bedre og er altid sød til at hjælpe med et foto.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej Trine ja der er noget rigtigt i talemåden “Små børn osv” Et uopfordret godt råd selvom du ikke har bedt om det, er at dele dine tanker med en der selv har børn nogen år ældre end dine Det gav mig så meget da mine var halvstore at jeg kunne take med to kolleger med børn 5-8 år ældre end mine var. Børn er det bedste i verden men de kan være kilde til bekymring (selv som voksne) held og lykke med hvad du tumler med Knus Lene

    • Kære Lene,
      Det er et godt råd. Tak for det. Ja, bekymringerne slutter nok aldrig. Det må være et lod i morlivet :). Heldigvis sammen med alt det gode.
      Kh Trine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *