Billede cruise #41

Så er der billede cruise af den sidste tid set gennem min telefon. Det er billeder af noget jeg har oplevet på min vej, noget jeg har set eller lavet, fine steder, anbefalinger, tanker eller alt der imellem.

Tænker mange af jer er gået på sommerferie allerede. Alt kører ligesom lidt på halvt hjul i disse dage, selv byen er mere doven. Sådan lidt tom og stille på grund af Roskilde Festival. Vi er i byen lidt endnu og nyder at cykelstierne har god plads om morgenen.

Mine to største børn blev for nogle dage siden hentet af min far og er på ferie hos ham. Så her er også ganske stille i vores hjem. Vores lille bliver forkælet med ekstra kærlig og fokus. Han nyder det, men han spøger flere gange dagligt efter Alfred og Selma.

Søren og jeg skulle have været på Kiin Kiin for at fejre salg af sommerhuset, men de havde bøvl med deres bookingsystem og den reservation vi troede vi havde, var desværre ikke en mulighed. Vi havde ellers barnepige til Kalle og det hele. Det må blive en anden aften, måske i næste uge.

Nå men, her kommer mine forkanter for denne gang.

Ham her han bliver nærmest større og større mens jeg kigger på ham. Så god, så sød, så smuk. Min Alfred.

(reklame)Jeg har haft et samarbejde med økologiske Gló Food og de har ikke bare den bedste matcha latte ice og mad – de har også vin.

Hele Nørrebro er smurt ind i rosenbuske i disse dage. Det varer ikke længe før de visner, men det er simpelthen så flot med alle de farver i gaderne.

Et af de billeder som er at finde i en artikel i magasinet Vores Børn. Det er en artikel som handler om at jeg lever med kendskab til den gendefekt jeg har (BRCA). Hvordan det er at leve med en viden, om at jeg potentielt bliver syg på grund af en stærkt forhøjet risiko for at udvikle brystkræft. Det lyder så trist, når jeg skriver det her, men egentlig handler artiklen mest om håb, om at leve det bedste man har lært. Leve uden at tage livet for givet. Og så er jeg jo heldigvis slet ikke syg, så alt er godt.

Shop Dora en hyggelig butik at gå på opdagelse i på Værnedamsvej på Vesterbro. Den er fuld af en masse spændende ting og sager. Både gammelt og nyt.

Vi har fejret Selmas 7 års fødselsdag og nogle andre gode nyheder sammen med min lillebror.

Vores spejle er altid fedtede af små børnehænder. Selma elsker at klæde sig ud og sminke sig – og så sidder hun der foran spejlene og leger at hun laver en youtube video omkring det. Jeg kom på et tidspunkt forbi hende, mens hun “lavede” en video med et spejl istedet for en telefon, så sagde hun bare kort ind til hendes publikum i spejlet “det var lige min mor, hun hedder Trine” og så ævlede hun videre om et eller andet udklædning. Helt inde i hendes eget univers. Den digitale verden er så naturlig for dem, de vokser op med mobiltelefoner og sociale medier som en selvfølge. Alt det, som jeg selv har skulle lære at bruge i en sen alder. Jeg elsker dog, at hun bruger et spejl til hendes ellers så digitale leg.

Den der fine taske i vinduet, minder mig om en stor hjemmelavet isvaffel. Altså selve vaflen, eller kræmmerhuset, som nogen så fint kalder det. Den hang i secondhandbutikken I Blame Lulu. Er den ikke bare flot!

Min søde veninde, som først for nylig har lært at strikke, har strikket mig den smukkeste sorbet bluse, hvor jeg selv fik lov at vælge farver. Desværre er den for lille til mig. Heldigvis kan Selma bruge den, selvom den er for stor til hende, men det ser kun ret sejt ud synes jeg. Min veninde strikker en ny til mig med samme farver, bare i en større størrelse. Glæder mig så meget til at twine med min datter. Nu er det her jo så hjemmestrik, men jeg bliver så ofte spurgt, hvor jeg køber tøj til mine unger. Jeg har lavet et indlæg med mine yndlingsmærker lige her.

Jeg gik en tur ned af Blågårdgade den anden dag, som jeg så tit gør – en gade med så meget dejlig inspiration. Se nu de fine malerier der. Jeg er helt vild med det blå og lyserøde. Der var lukket, så jeg ved ikke hvad det koster. Men der er 20%. Ha.

En anden strikker, hende som har designet sorbet blusen. Min smukke veninde Mille Fryd. Som altså også går i andet end strik, men bare rolig der er strik nede i muleposen #nevernotknitting.

Vi var spontant alle fem i Cirkus Summarum i sidste uge. Vi har aldrig været der før og pludselig fik vi muligheden for at købe nogle billetter. Det var en virkelig dejlig oplevelse, sjov for både store og små – omend en meget varm oplevelse. Teltet var steghedt, men heldigvis sad vi lige ved en åbning og kunne få en smule luft. Det var en af de dage med 30 grader, så der var ikke så meget at gøre, andet end at tage tøjet af børnene og så selv sidde og smelte lidt væk. Det der Ramasjang univers, det kan virkelig en masse godt. Fantastiske figurer.

Åh ja, og så er der det fineste telt med udklædning. Der brugte vi lang tid.

Når blomster minder om ægte kunst.

Jeg har fulgt med hos Ellies and Ivy lige fra begyndelsen og de bliver bare ved og ved med at skabe nye designs ud af vintage sarier, som de finder i Indien. En klassikker er dog deres make up pung. Så smukke og så anvendelige. Jeg bruger dem som en taske i en taske. Til make up, men også til andre små tager, som ikke skal ligge og rode rundt på bunden af min arbejdstaske.

I går hentede jeg Kalle tidligt fra Børnehave og så hoppede vi på tur sammen. Vi tog bussen ud til Amager, hvor min lillebror bor. Han hentede os ved stoppestedet og så gik vi ud og spiste sushi. Mega hyggeligt. Så tog vi bussen hjem igen. Hånd i hånd hele vejen. Søren var ikke hjemme, da han var på Roskilde. Jeg gik tidligt i seng med min mac. Jeg er nemlig begyndt og se Gossip Girl på Netflix. En serie, jeg aldrig har set tidligere. Nu kan jeg slet ikke stoppe igen. Det er god!

XOXO.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *