Billede cruise #39

Der kom lige til at gå en hel måned uden et af mine vante billede spam indlæg. Dem som jeg selv holder så meget af at lave. Mit hovede har været fyldt med alt muligt andet, men jeg har som altid min telefon proppet med alt for mange billeder. Det er den bedste måde for mig at huske på. Jeg husker og oplever verden bedst gennem det visuelle. Når jeg ser et fotografi, så tager det mig straks med tilbage til oplevelsen – til følelsen, duftene, smagene, latteren eller hvad det nu lige kan være. I forhold til bloggen her, så har jeg faktisk ganske svært ved at skrive et indlæg uden billeder. Mine ord kommer ligesom lettere, hvis først jeg har et billede at forholde mig til. Jeg er åbenbart bare ret visuel i min måde at kommunikere på. Jeg ved ikke om det altid har været sådan. Måske.

Der er sket en hel del den sidste måned, noget af det har jeg allerede skrevet om i andre indlæg, så jeg skal nok begrænse mig med mine billeder her. Jeg har dog syltet bloggen lidt i denne uge. Jeg har haft travl med en masse andre arbejdsrelaterede opgaver. Jeg har dog savnet en dag ved spisestuebordet med min computer, sådan en dag har jeg delvist i dag. For første gang længe, var det ikke mig, som skulle aflevere børn. Søren tog dem alle sammen med – det forlænger lige min arbejdsdag med en times tid. Det er måske lidt underligt, for man skulle vel næsten mene, når nu man kalder sig selv for fuldstidsblogger, at så burde man blogge næsten dagligt. Sådan tror jeg, at jeg selv har tænkt tidligere. Men sådan forholder det dog sig slet ikke, ikke for mig i hvert fald. Jeg har bare ikke noget på hjerte hver dag, samtidig med at den her stilling også indeholder meget andet end selve det at blogge.

Jeg nævnte i et tidligere indlæg, at jeg går og bekymrer mig om noget i min familie og det gør jeg stadig. Jeg synes det er lidt svært at være så fyldt op af bekymringer og jeg har egentlig masser på hjerte omkring det. Men lige nu føler jeg, at det er alt for privat til at jeg har lyst til at dele noget her. Og den slags gør bare at min skrivelyst bliver sat lidt på stand by. Fordi det føles lidt sværere at skrive om alt muligt andet, når mine tanker mere eller mindre kun er et sted.

Nu vil jeg dele lidt fra de sidste uger.

Vores hjem i er Bolig Magasinet her i deres maj nummer, det som er ude nu. Det er et nyt format de har, som handler om månedens Insta favorit og der var jeg så heldig at være med som favorit. Sådan en ære altså.

Jeg har skålet i kaffe (verdens største kop) med min veninde Mille Fryd, som er gået 100% selvstændig med hendes firma. Så sejt altså!

De tre her. De giver mig så meget hver eneste dag. Jeg elsker det her billede, fordi Alfred står der med et godt storebror tag i Kalle, sådan så han ikke dratter i vandet. Det er bare sådan noget han gør helt af sig selv. For mig som mor, er det simpelthen noget af det sødeste og det gør mig stolt. Tænk at jeg har sådan nogle ansvarsfulde børn.

Man skal altid kigge op. Noget jeg hurtigt lærte da jeg flyttede til København for snart mange år siden. Der er altid ekstra smukt deroppe med spir, tårne og smukke trækroner.

Mere spir og tagtoppe. Jeg havde en dejlig aften ude med en gammel veninde fra gymnasiet. Vi drak både drinks på toppen af  København og spiste god mad på den italienske restaurant Tempo. Det var nogle gode timer vi der havde.

Der er stadig fint forårsflor derude. Sakura træer i hvid kan altså også noget.

Jeg har været til et meget smukt event på ØsterGRO. Det er et sted på Østerbro, hvor der på toppen af taget bliver dyrket grøntsager i stor stil. Der er også en lille restaurant, hvor der bliver serveret årstidens økologiske grøntsager. Det er faktisk Danmarks første tagfarm og det er muligt at blive medlem og på den måde komme og afhente grønt, være med til at passe hønsene, deltage i fællesspisninger og en masse andet godt. ØsterGRO er desuden nomineret til IByen prisen 2019, for Københavns bedste klima initiativ. Sejt.

Historien bag et billede på Instagram og et af mine lidt pinlige øjeblikke som bloggertype. Jeg havde et samarbejde med Berlingske i forrige uge. Og inden jeg kunne poste mit billede, så skulle det godkendes. Sådan er det ret ofte med samarbejder. En del skal forbi et bureau inde jeg kan udgive. Sådan er det faktisk også i denne uge. Jeg har skrevet indlæg, de skal bare først udgives i næste uge. Nå, men jeg var lidt sent ude på grund af påsken og der var ingen i mit netværk som kunne hjælpe med et billede, som jeg selv skulle være med på. Jeg fandt et godt Københavner spot, tog billedet selv som jeg gerne vil have det og så stilede jeg mig ind i siden og ventede til der kom en forbi, som jeg turde spørge om hjælp. Jeg synes i forvejen, det er top pinligt at få taget billeder ude i offentligheden, så for mig var det ikke verdens nemmeste ting at spørge en fremmed. Efter lang tid, tog jeg mig sammen og spurgte en kvinde. Hun var turist og det viste sig at hun gik all in. Jeg viste hende mit eget foto (det øverste) og hun kiggede på det flere gange for at ramme samme vinkel og jeg synes sgu hun gjorde det ret godt.

Weekend med jorden er giftig i hele stuen.

Jeg var til fernisering af den nye udstilling med Kunstsalonen i går. Wauw altså. Kunstværkerne er udstillet i et privat hjem på Frederiksberg og både hjemmet og kunsten er overdrevet smukt. Salonen er åben lørdag og søndag.

Jeg var for første gang inde i butikken Lubarol i Gothersgade. Det skulle jeg nok ikke have gjort, for hold nu op, der er mange smukke sager. Jeg købte ikke noget, kiggede bare – men der var godt nok meget fint. Et besøg værd.

Jeg elsker at vejret er sådan nogenlunde og vi derfor kan tilbringe eftermiddagene nede i vores gård. Næsten hver eftermiddag mødes vi en masse forældre med unger. Ungerne suser rundt på deres cykler, tegner med kridt og leger i sandkassen, mens vi vokse kan hyggesnakke lidt. Det er rart.

Kæmpe anbefaling til Pizzeria 54 på Vesterbro. Jeg elsker blæksprutte og den der helt papirstynde sprutte med lime og chili, den var vild. På den gode måde.

Mit yndlingsvindue i hele byen. Altid med farver og god inspiration, jeg bliver i hvert fald altid glad af at gå forbi. Det er butikken PRAG Nørrebro.

Og så er jeg blevet vild med tørklæder i halsen. Det tilføjer bare lige det ekstra og så luner det også så rart lige der.

Nu vil jeg bare ønske jer en dejlig weekend. Har I mon gode planer?

(Visited 12 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hejsa, jeg faldt lige over din blog – det skal jeg vist gøre til en regel, sikke ‘fint’ det hele er. Og sikke en fin kjole på det pinlige bloggerbillede 🙂 – hvor er den mon fra? VH Vibeke

  • Hej Trine! Jeg lagde mine solbriller på en bænk igår – og gik fra dem. Fordi baby og ingen søvn, tror jeg. Så derfor: har du et tip til en god solbrille? Nu så jeg bare lige du havde et par mega smarte på i dette indlæg. Tak for dejlig blog<3 Kh 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *