Billede cruise #38

Først og fremmest, så vil jeg sige jer en kæmpe tak, fordi I var så mange som engagerede jer i mit indlæg, hvor jeg forsøgte at sætte ord på mine tanker omkring den overeksponering som til tider finder sted på de sociale medier. Jeg tror udviklingen er svær at bremse, men med en bevidsthed omkring det, så tror jeg alligevel at vi er længere end som så, i forhold til at sætte pris på det vi har og det vi gør i lidt længere tid af gangen. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste.

Sidste uge var en dejlige uge, med nogle ekstra fine oplevelser. Sådan nogle der gør, at jeg endnu en gang sætter stor pris på mit arbejde. Denne uge bliver også god og den slutter med, at vi lørdag drager til Bornholm til endnu en påskeferie derovre. Sidste år var der snestorm mens vi var der, denne påske satser jeg stort på mere af den lækre sol.

Jeg kom gående i høj sol, og så det her syn. Jeg ved ikke hvad der blev fejret, men jeg var vild med det.

Vi er stadig i gang med projekt børneværelser og denne plakat til pigeværelset, skal jeg have fundet en ramme til. Det er nogle helt skøre mål, så måske jeg må til den dyre rammemand.

En hurtig gåtur i Botanisk Have. Det er et af de fineste steder midt i København. Der er smukt på alle årstider, men foråret hvor alt pibler frem, det gør det altså endnu mere særligt. Alle de små grønne knopper sidder klar, farvede blomsterblade folder sig ud og det hele står mere rankt. Det er ligesom os mennekser, vi folder os på en måde også mere ud. Vi tager et lag tøj af, kommer ud på græsplænerne, på caféerne og smiler en anelse mere. Det føles godt.

Og apropos smil, så cyklede jeg hjem en tidlig aften gennem Københavns gader med glimmer i ansigtet og jeg fik så mange smil med på vejen. Det var så hyggeligt.

En tur med klapvognen og Kalle rundt om alle søer. Han klukgrinede af svaner og ænder, mens han fodrede dem med hans alt for dyre bolle fra Lagkagehuset. De kan jo godt være lidt arrige, sådan nogle svaner, men det her par var nu ret venlige.

Jeg har været til fødselsdag hos en sød veninde. En af de veninder, som jeg mødte via Instagram lige da jeg kom på for fem års tid siden. Hun er et af de mest gæstfrie mennekser jeg kender, så dejlig.

Aj, det her er nærmest pinligt. Jeg har skældt min far ud, fordi han havde smidt min mors porcelæn væk. Jeg kom til at tænke på det lige før juleaften, at min mor altid dækkede op med det til julemiddagen og det ville jeg også. Så jeg bad min far om at tage det med. Han kunne ikke finde det og han kunne simpelthen ikke huske om han havde givet det til nogen. Jeg blev lidt gnaven! Her i sidste weekend, da jeg skulle holde loppemarked og var på loftet efter nogle sager, så stod den her kasse lige foran mig med alt det fine porcelæn nede i. Min far havde givet mig det, da min mor døde og det havde vi begge to glemt. Åh.

Jeg var til et meget smukt event på Odd fellow palæet, det er noget nær det smukkeste sted jeg nogensinde har været. Jeg kendte nærmest ikke et øje, men jeg gik også mest rundt og sugede det hele til mig. Følte mig heldig, over at jeg havde mulighed for at være lige der. Aj, men det var bare så flot.

Midt på travle Jagtvej på Nørrebro ligger en lille oase med masser af blomster. De er nok ikke skide sunde med alt det bilos, men det er et godt sted at handle ind til altanen (hvis man altså er så heldig at have sådan en).

(Annonce)Der ligger en rigtig fin artikel over hos Gyldendal, den handler om det skrevne ord og om hvorfor det gør mig så glad at min Alfred er blevet bidt af en gal læsehest.

Jeg elsker at der på fortovet på Jægersborggade, er lavet parkeringsbåse til barnevogne.

Et andet flot event jeg var til sammen med nogle af mine kollegaer. Denne fine japanske kvinde, var noget af det mest yndefylde jeg længe har set. Så lille og fin.

Den fine kvinde talte om blomster i forbindelse med en ny vase fra Holmegaard, som jeg sidder der og laver en buket til.

Det var også ugen, hvor vi fik skudt nye billeder til vores hjemmeside hos BOOM og til presse brug. Jeg glæder mig til at se billederne, åh – jeg håber de er gode.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *