Billede cruise #37

Så gik den weekend og det er mandag endnu en gang. Jeg synes ærlig talt, det var en lidt hård weekend. Hyggelig, men uden så meget afslapning. Mine kræfter var lidt slappe i forvejen, så en weekend med tre børn, giver ikke altid mulighed for at lade særlig meget op. Jo, på kærlighedskontoen og det kan heldigvis også noget virkelig godt. Endda også for min trætte energi. Om ikke andet, så er jeg så småt ved at komme ud på den anden side igen. Der er styr på min tid ovre på Rigshospitalet og min ryg er bedre. Vi har fået lavet lidt videre på børneværelserne og så snart jeg kan vise lidt mere, så laver jeg et indlæg, hvor jeg ligesom væggen i stuen, tager jer med i processen.

I dag har jeg været effektiv hjemme i nogle timer og nu har jeg forladt hjemmet og har sat mig på en af mine yndlingsarbejdscaféer. Jeg har forkælet mig selv med en lille frokost, mens jeg for svaret på en masse beskeder og mails. Ugen er igang og jeg fornemmer den bliver god. Ovenpå sidste uge, er det endnu mere hyggeligt, at se tilbage i kamerarullen efter de små glimt som alligevel har bragt smil med sig, på trods af lidt tunge skyer i mit sind.

Jeg ønsker jer en fin uge.

Stenbidderrogn, noget af det bedste jeg ved. Jeg ELSKER det. Rogn, citron, fed cremefraiche, finthakket rødløg, dild og små fine blinis. Eller ristet rugbrød. Haps, det smager godt. Det er ikke en billig spise, så jeg må beherske mig selv, men jeg kunne seriøst bare tage en skefuld af de små æg ind i min mund. Er det for meget?

Jeg havde ellers lovet mig selv ikke at købe noget som helst til mig selv, før end jeg har afholdt loppemarked på søndag. Lige indtil jeg gik i Monki, så kunne jeg ikke lade den lille toilettaske ligge. Heller ikke de hvide bukser og hårelastikkerne.

Fra en tidlig fødselsdagsmorgen for vores Alfred.

På vej på barselsbesøg hos en meget fin lille pige, med jordbærtærte og gaver. Sådan en lille fem ugers gammel baby, slog det ligesom helt fast, at vores den mindste på ingen måde er en baby mere. Han var jo en kæmpe ved siden af hende. Også selvom han sov på sofaen med sut, så var han stadig stor i sammenligning med hende.

Et sjælden tom Amagertorv på Strøget. Det var tidligt søndag morgen, og Selma og jeg havde et par timer, hvor vi var på pigetur. Så dejligt.

Bland selv blomster. Jeg mener det er seks styk for 50 kroner hos Stalk & Roots og jeg elsker, at man selv kan sætte farver og former sammen. Mit lille bundt bliver altid noget af en regnbue.

Vores soveværelse som tager mere og mere form. Det gør mig glad. Sengelamper er lige på trapperne og så er vi så godt som færdige. Vi er også så småt gået i gang med ungernes værelser. Køjesengen blev pillet ned lørdag og den skal nu bare fragtes op i vores sommerhus. Det bliver så godt det hele, også selvom der er lang vej med malerarbejde og sådan.

Sofalur med flotte negle, hos vores venner. De bor i hus og alle ungerne løb ud og ind af terrassedøren – lige der, giver tanker om hus, så meget mening.

Nye strømpebukser til lille og mellembarnet. Ville næsten ønske at de var til mig selv. Og så er det jo heldigt, at de stadig har en alder hvor sokker i sandaler stadig ser pænt ud. Kom så sandal vejr!

Boom Agency – en smule amputeret, med Danica og baby Nola og Mette HelenaMichelle, var hjemme i Jylland og Maria, vores agent, agerer fotograf. Vi prøver at holde fællesarbejdsdag en gang om ugen, hvor vi samtidig kan få vendt en masse arbejde med hinanden. Jeg indrømmer, at jeg lige har skulle vænne mig til at slippe min lille baby, af min egen butik, men nu her efter tre måneder, så nyder jeg mere og mere ikke selv at sidde med en masse praktiske forhandlinger og andet bagom. Og så er det dejligt at have et lille hold af mennesker, som faktisk er mine helt nære kollegaer til hverdag. Hurra for os.

Og så kan jeg da lige nævne at jeg holder loppemarked på søndag altså d. 31/3 fra klokken ca. 10. Adressen er Fensmarkgade 25 på Nørrebro. Der er Café lige ved siden af med gooood kaffe, kakao og frokost. Kunne være hyggeligt at sige hej.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Dejlige, inspirerende billeder. Jeres nye soveværelse er så pænt! Hvor er stolen der står derinde fra? 🙂
  Vh Agathe

  • Tusind tak. Så glad for du synes det. Stolen er designet af Eames og vi har købt den i Illums Bolighus
   Kh T

 • Hej Trine! Der er SÅ fint inde hos jer, der er endeløst af inspiration. På billedet af jeres soveværelse kan jeg se sådan et fint sengebord med en masse skuffer. Hvor er det fra? Det er nemlig lige noget i den stil jeg mangler 🙂

  vh, Gudrun

  • Kære Gudrun, Tak – så dejligt du kan bruge mine billeder til inspiration. Det er et sengebord fra Trævarfabrikernes Udsalg. Kh Trine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *