Billede cruise #34

Er det okay at være en lille smule træt af ombygning herhjemme? Der er sgu lang vej igen, sådan på hele projektet, men stuerne og det nye soveværelse er vi ved at være i mål med. Slet ikke helt, men vi er godt på vej. Jeg ved godt jeg ævler en del om det, men min blog her er jo en slags fortælling om mig og mit liv – om det der var og det som er lige nu. Og byggerod fylder altså ret meget både inde i mit hovede, og ud på mine gulve. Godt det snart er weekend, så kan vi få taget et hug mere.

I morgen har min mand fødselsdag, så der skal vi simpelthen ud at spise. Bare os to. Jeg har desværre sådan en ømhed i kroppen, i mine led – åh håber ikke jeg er ved at blive syg. Det gider jeg ikke! Det virker som om hele Danmark er ramt af sygdom, det gør bare at jeg hungrer endnu mere efter foråret som ligger på lur. Man kan næsten dufte det derude. Sniiiiiiifffff.

Og så har der måske været den første debat i min blogs snart to-årige historie i kommentarsporet. Så fedt, at I har lyst til at engagere jer. Mine svar blev måske misforstået lidt, for jeg vil meget gerne være lydhør for eventuel kritik, især den konstruktive slags. Med det her indlæg, var jeg dog ikke ude efter hjælp i forhold til vores egen opdragelse – men jeg elsker at høre hvordan I gør hjemme hos jer. Om det så er på råbe-måden eller ej.

Jeg har bladret lidt rundt på min proppede kamerarulle og set tilbage på hvad der også har været af rare sager. Kommer her.

Vi bor simpelthen det dejligste sted. Det er ikke sjældent at der på vores interne FB side, bliver skrevet ud, hvis noget har lidt mad tilovers, bleer de ikke længere skal bruge eller om nogen har lidt sukker man kan låne. Den anden dag skrev en nabo til mig, om mine unger ville arve lidt kostumer. De blev kastet ned i vores gård fra femte og de kom på lige med det vuns.

Jeg elsker den nye farve i vores hjem. Og så er jeg vild med at forny, det som man allerede har i forvejen.

Jeg tror det er første gang, at vi alle fem findes på det samme billede i meget lang tid. Vi har vist et fra en elevator i Thailand, hvor vi var for over to år siden. Kan I huske at jeg blev lidt trist over mine “best nine” fra 2018? Derfor gjorde det mig glad at I alligevel godt gider se på mennesker. I hvert fald når hele flokken er samlet.

Jeg tror det er andet år i træk, at Strøget pynter op i forbindelse med det Kinesiske nytår. Jeg er vild med det.

Den smukke regnbuebuket – aka farvet brudeslør. Den er bare så smuk. Den boomende ud over hele instagram i sidste uge og der var en del snak om at den lugtede fælt. Det synes jeg nu ikke min gjorde, nu har jeg tørret min og den hænger på hovedet og pynter så fint.

I vinterferien tillod Søren og jeg os en dag uden børn. De store var hos morfar og Kalle kom i børnehave. Vi spiste brunch og slentrede rundt i gader og stræder. Så dejligt med sådan en dag.

Veninde ben og veninde sko.

I går havde Danica og jeg et møde hos vores agent. Kontoret ligger i indre by og se nu lige der den smukke bygning udenfor vinduet. Så mange detaljer og krummelurer.

Jeg tager ret ofte neglelak eller smykker på i bilen, hvis vi skal besøge nogen hvor vi skal køre. Hvis det hele har været sådan lidt hektisk i forhold til at komme ud af døren, så er det skønt at sidde der på passasersædet i ro.

Jeg slår lige endnu et slag for Byoasen på Nørrebro. I weekenden gik vi lige igennem og der var bål. De kære høns derinde havde doneret deres æg, som vi kunne lave og spise efterfølgende med salt på. Der var frivillige som hjalp til ved bålet. Så hyggeligt.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *