Billede cruise #33

Det vildeste jeg kan berette her fra min pind, det er at min mindste fra den ene dag til den anden går på toilettet. Her en uges tid inden han bliver tre år, det synes jeg er så sejt. Og også bare en bitte my vemodigt, jvf det her indlæg.  Min ble-karriere på 8 år er hermed så småt ved at nå sin totale  afslutning.

Derudover får jeg nogle dejlige veninder til middag i aften og det glæder jeg mig mega meget til. Klokken er nu 13.45 og jeg skal inden længe hente unger, og jeg har stadig ingen idé om hvad jeg skal handle ind på vejen. Tænker jeg vil lade mig inspirere, når først jeg står inde i butikken. Jeg er SÅ dårlig en planlægger, men jeg er 100% sikker på at det bliver top hyggeligt lige meget hvad vi skal have at spise.  Jeg skulle have skrevet det her indlæg i går, så kunne jeg have bedt jer om at komme med nogle gode idéer. Ha.

Nå, men ellers har jeg som vaneligt tænkt mig at dele mine firkantede billeder fra min telefon med jer. Eller ikke dem alle sammen, men dem som måske bringer smil og inspiration frem hos jer. Og gode minder for mig selv.

Here goes.

Jeg er kommet med på bladselleri juice mode. Det skulle efter sigende være the shit i forhold til sundhed. Jeg blev advaret imod smagen, men ærlig talt, så synes jeg faktisk ikke det var så slemt. Jeg juicede to bunder selleri sammen med en citron.

Været på Legoland Hotel fra fredag til lørdag med mine to store (inviteret). Hold nu kæft det var fedt, at være sammen med dem uden forstyrrelser. Jeg sugede hvert et øjeblik til mig. Vi så Lego Filmen 2 og den var virkelig god – også for mig. På hotellet var der tænkt på alt i forhold til børn. Legekroge alle steder. Sødt personale og god mad. Det var en rar oplevelse.

Vi tog toget derover og jeg tror næsten vi tømte hovedbanegården for lækkerier inden vi steg ombord på toget. Det var første gang mine to smagte doughnuts og de er nu ægte fans.

Mit lille menneske af en datter. Så sød. Jeg elsker at hun har valgt et blåt outfit til ballet, for næsten alle de andre piger på holdet er i lyserød fra top til tå.

Tak fordi I tog så smukt imod mit indlæg om farver og tøj. Det ville jeg gerne lave mere omkring.

Når man ikke kan vælge? Fine sko og støvler fra Bianco. Jeg valgte dem jeg havde på (reklame/modtaget i gave), men jeg var svært glade for de hvide også. Dem øsnker jeg mig.

Til modeuge, hvor disse kager blev serveret. De tog mig med tilbage til vores bryllup, hvor vi fik dem til dessert. De er fra altid skønne Leckerbaer.

Mit faste inspirations vindue på Nørrebro. Her finder jeg altid stor inspiration. Se lige, er det ikke bare smart!

I dag mødtes jeg med mine to gamle kontormakkere til morgenmad og snak om livet og hver vores business. Så dejligt at dele tanker med andre som forstår. I skulle tage at følge med hos dem begge. Cathrine med bloggen Rockpaperdresses og Mille Emilie med bloggen Sonovaseven. Vi spiste forøvrigt morgenmad på Værnedamsvej på Les Trois Cochons.

Jeg prøver at oplyse en mørk opgang. Jeg bor åbenbart ret meget i lilla og lyserød for tiden.

Lige i dette øjeblik er tømreren ved at sætte dørkarme op. Uhhh det kribler i mine fingre – nu rykker vores soveværelse snart ind i det nye værelse. Derefter går vi igang med den nye stue og to nye børneværesler. Glæder mig bare så stort.

Hej fra mig, NU må jeg afsted for at få handlet ind til mine gæster.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hej trine! Åhhh jeg elsker bare dine ringe! De er så fine – jeg kiggede på et tidspunkt på guldsmeden du linkede til, men det var desværre over mit budget. Derfor vil jeg høre dig: har du set nogen et sted i samme stil til lidt billigere penge? Jeg er meget forelsket i de firkantede agtige 🙂

  • Hej Simone, Tak skal du have. Jeg elsker dem også. Især fordi det er min vielsesring og en af de andre er guld og diamanter fra min mors øreringe. Jeg har set andre firkantede ringe, men kan desværre ikke huske navnet. Prøv evt at tjek hos ETSY? Der findes ofte budgetvenlige smykker i mange forskellige stilarter.
   Kh fra Trine

 • Hej Trine, jeg fik lyst til at ønske dig en glædelig fredag og fortælle, at jeg er blevet forelsket i dit univers. Jeg er 22 år gammel – og slet ikke det samme sted i livet – men dine indlæg rammer bare noget i mig, hver gang. Jeg er vild med farverne, følelserne og ærligheden. Jeg øver mig i at gå mere personligt, farverigt og modigt klædt, og du er en kæmpe inspiration hertil!
  Nuvel, hav en dejlig fredag og weekend:))
  Fra Anna

  • Kære Anna,

   Det var da den dejligste besked at gå weekend med. Tak for det❤️ Jeg er glad for at du følger med. Åh 22 år det husker jeg som en dejlig alder. Jeg håber du nyder den. Fedt med flere farver.
   Dejlig fredag til dig også.
   Kh Trine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *