Billede cruise #32

… Og en dum vinter blues.

I går sneede det dagen lang og i dag er det bare gråt i gråt udenfor. Jeg ved ikke om det er det, der har fået mit humør til at dale med ned under nulpunktet, men faktum er i hvert fald at jeg pludselig føler mig helt flad og kedelig Og også lidt trist. Måske er det fordi der ligger en snue og lurer under overfladen, eller også er det den gængse vinter blues som pludselig også har ramt mig, med alt for mange kilometer i timen. Jeg kan ikke helt regne det ud faktisk, men jeg er ligesom bare kørt flad på mine batterier og trænger til at nogen eller noget kommer og lader mig op. Jeg har skrevet flere indlæg, taget billeder til Insta – men intet af det er godt. Jeg synes bare ikke lige at jeg har noget at dele ud af, men så er det heldigt at jeg den her slags indlæg, hvor jeg kan se mig tilbage over skulderen og glæde mig over det som har været.

Samtidig med min manglende inspiration, så er min krop både øm og blå efter et fald jeg lavede i går. Vi har en gammel og slidt bagtrappe – og åbenbart også meget glat. Til gengæld har vi en skøn overbo, som mødte mig og ungerne nede i gården i går eftermiddags, alle børnene havde leget i sneen, som var meget våd, så de var helt gennemblødte. Hun bød os med op til varm kakao med skum på. De store pilede med derop med det samme. Jeg gik lige ind til os selv med Kalle, for at hænge overtøj til tørre og pakke ham ud. For så at erfare, at han havde skidt igennem sit tøj inde i flyverdragten. Så han skulle lige bades, inden vi kunne droppe op til den varme kakao. Vi kom op og fik hygget lidt inden vi skulle ned og lave aftensmad. Trappen er stejl og jeg bar Kalle på armen med de to store bag mig, Alfred skulle bære en papkasse for mig og jeg gik og kiggede bagud for at sikre mig at han kunne klare det. Det resulterede i at jeg gled og faldt hele vejen ned til fra anden sal til første sal. Da jeg lå forenden af trappen havde jeg stadig Kalle på armen som (selvfølgelig) var okay. Jeg slog mig og var sgu lige ved at begynde at græde. Jeg kom op at stå og haltede ind til kødgryderne. Alfred sagde at han ikke kunne lide at se sådan et stort menneske falde, tak for det skat. Aj, jeg forstår ham 100%. Det så væmmeligt ud og jeg er bare glad for at der ikke skete mere end nogle blå mærker på min krop.

Her er noget af det som allerede har været og heldigvis for gode minder i både det store og det små. Og selvom jeg føler mig sådan lidt ramt af det grå, så kan jeg se at der har været masser af glæde og farver. Dejligt lige at huske på det.

Se nu lige de der slippers med hæl og festfyrværkeri. Jeg prøvede dem hos et PR bureau og fik lov at låne dem med hjem, nu skal jeg bare lige finde en anledning. Som i princippet sagtens kunne være en grå tirsdag. Det er forøvrigt nyheder fra Ilse Jacobsen, det havde jeg ikke lige gættet.

Fastelavnsboller klædt i lyserød. Haps den var god. Jeg delte den med min Selma. Hun har den vildeste søde tand. Jeg er egentlig selv meget mere til det salte.

Det er ved at være småt med de her røde basser i byen. For mig er de symbolet på ren nostalgi. Jeg var landpost som ganske ung og cyklede rundt med breve og pakker – og så tømte jeg dem her på vejen tilbage til posthuset.

Jeg havde aldrig troet at ham her ville komme til at holde af at gå. Han hadede det som lille og hvis han havde fået lov, havde han siddet i klapvognen til han var alt for stor. Lige pludselig så elsker han at gå en lang tur med mig i weekenden. Måske fordi han ved der falder lidt lækkert af på vejen, det er mig lige meget – jeg elsker at have ham for mig selv.

Fordi vi alle sammen higer efter blomster, farver og små spor af forår.

Fredags ekspressen.

Lyserød glæde. Jeg er så glad for mit udsalgskøb af en jakke. Så mange af jer har købt tøj efter mit indlæg med mine udsalgstips fra min egen garderobe. Tak for alle jeres søde tag inde på Instagram, så hyggeligt at se at I kunne bruge det til noget. Jeg ved at den her er udsolgt alle steder nu. Den er altså også noget af det pæneste jeg har i mit skab lige pt.

Nytårskur hos nogle venner. Så hyggelig en tradition med gode mennesker, slikbuffet, god mad og dejlig hygge.

Jeg var ude hos Benjamin Media og få skudt billeder til en kampagne jeg er med i. Gisp, jeg var så nervøs op til dagen. For selvom jeg har en del billeder af mig selv, så er det ofte billeder jeg selv har taget, ellers har min mand eller nogle veninder. Her skulle jeg stå i et kæmpe spotlight med otte mennesker, som kiggede på mig imens. Jeg følte mig så dum, da jeg stod der og posserede foran linsen, men jeg synes også at det var sjovt og de søde mennesker, gjorde det hele meget lettere. Jeg glæder mig til at se resultatet og til at dele det med jer.

Til et meget smukt event hos SMUUK skin. Kosttilskud indefra, som forbedre hudens kvalitet kombineret med olie udefra. Jeg er startet på de her flotte tabeletter som lover fugt til huden. Olien er allerede et hit og jeg er nu spændt på at se om jeg kan fornemme om min hud bliver mere fugtet og strammere, når jeg har været i gang lidt længere tid. (modtaget i gave)

På vej i bilen, fuld af glade farver.

Noget af det jeg elsker allermest ved byen, når nu man bor her med børn – det er alle de virkelig gode legepladser. Kalle havde en lille bold og stod der og kastede den ind i rutchebanen tusind gange. Så hyggeligt. Det er legepladsen på Guldberg Skole, som er en åben legeplads.

Jeg lapper alle de små tegn på forår til mig.Se hvor fine de små tulipaner ser ud udenfor. I dag cyklede jeg forbi Irma, som udenfor havde en kasse med sovende påskeliljer. Jeg blev helt glad indeni.

Så typsik Selma det der. Hun er vild med udklædning og skuespil. I dag er hun efter en pause startet til ballet igen. Efterfølgende fik jeg af vide at hun var dygtig nok til at være med i en forestilling på Det Kongelige Teater. Ja undskyld for #morblær, men jeg blev sgu så stolt.

Ombygning still going strong. Vi har proppet to sofaer sammen i en stue og det er faktisk ret hyggeligt, men jeg glæder mig alligevel til vi snart er ved at være færdige. Lige nu er vi ved at finpudse væggen og derefter skal der sættes fodpaneler og karme på. Og så kommer der snart en spritny flyder af en sofa.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *