Billede cruise #31

Inde juleferien kommer alt for langt væk, så vil jeg lige gennemgå min telefon for billeder og gode oplevelser vi alligevel havde på trods af den ækle omgangssyge som hærgede hos os. Det er nu meget rart, lige at blive mindet om det. Heldigvis sidder jeg allerede nu, med en følelse af at vi faktisk havde en dejlig jul omend den var lidt på halvt blus. Sådan er vores kroppe heldigvis, vi lagrer det gode. Lidt ligesom når man føder, det gør naller af h til, men jeg husker nu mest det som var så fantastisk.

Onsdag var mine to store på frittidshjem, da skolen først åbnede torsdag. De glædede sig helt vildt til en hel dag blot med leg. Der var ikke så mange andre børn og de havde haft en skøn dag med masser af fokus fra de voksne. Onsdag var også dagen hvor Kalle skulle starte sådan ægte i børnehaven. Ikke mere indkøring sammen med hans dejlige pædagog fra vuggestuen. Jeg sendte ham altså helt “alene” med bussen op på landet til en hel lang børnehavedag. Han har haft de bedste dage deroppe, han stråler af stolthed og fortæller alle at han altså nu går i børhave. Seje lille gut. Jeg har hele dagen i dag glædet mig helt afsindig meget til weekend sammen med min familie. Til at holde dem tæt. De to store fik lov til a se X-Factor og de lappede det i sig. Ligesom jeg selv gjorde. Bedste fredagsunderholdning, når man er hjemme på sofaen.

Så har jeg også en lille forsigtig opfordring til jer. I er så søde til at kommentere på mine indlæg og jeg bliver så glad når I gør det. Det er jo min lille rettesnor for, om I overhovedet får noget ud af det som jeg skriver, om I synes godt om det så at sige. I kommenterer ofte på mine blogindlæg i mine private beskeder på Instagram, andre gange på Facebook og nogle sender mig også e-mails. Egentlig er det helt fint og jeg forstår sagtens, hvis man har lyst til at kommentere helt anonymt.  For mig ville det dog være dejligt hvis nogle af kommentarende blev samlet her på bloggen. Det er nemlig langt nemmere, når jeg skal besvare jeres kommentarer at jeg ikke skal ind flere steder. Så hvis I orker, ville det være fedt at flere landede her. Og igen, så forstår jeg godt hvis I bare vil holde det mellem jer og mig og så fortsætter I bare med det.

Og så lige et spørgsmål mere. Mit forrige indlæg om makeup, var det røv og nøgler? Eller vil I gerne se mere af sådan noget dulle værk? Jeg kan se at mange har læst det, men jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad I synes om sådan noget? For jeg synes selv det er skægt at lave, men det hjælper jo ikke noget hvis I ikke gør. Det var vidst alt fra Spørge Jørgen for denne gang – nu til billederne fra rullen.

Det kan godt være at min dreng elsker lyserød og er forsigtig som bare pokker, men han er også meget begejstret for sit lille sæt der. Hele hytten er blevet fikset af ham og hans boremaskine. Og se lige de vipper, gid de var mine!

Vi bor i gåafstand til Zoologisk museum. Alligvel kommer vi der alt for sjældent. Jeg var forbi med Kalle et par timer her mellem jul og nytår og det var et kæmpe hit. Det er sådan et fint sted, både for store og små.

Jeg er sikker på at mange kender til blomster biksen i Torvehallerne “Stalks & Roots”. Hvis ikke, skulle I tage at smutte fordi. Altid smukke buketter og god stemning. Jeg var forbi med en veninde efter fine juleblomster.

På tur med mine to store. Vi skulle faktisk i Fætter BR for at bytte en gave min datter havde fået i julegave. Den var så lukket, sådan for evigt agtig. Er det bare mig, eller er det ikke nærmest som en æra der er sluttet? Jeg synes sgu det er lidt trist. Vi endte dog på café istedet og det var heldigvis også hyggeligt.

Når man forsøger sig med et nytårsbillede af alle tre unger. Alle vil sidde ved siden af Kalle og det blev en kamp, og endte i skrig og skrål. Kalle var helt uimponeret og kiggede opgivende på mig.

Nytårsbord uden unger. Vi havde vores gode venner og deres børn til nytårsmiddag – en middag vi havde bestilt hos Meyers. Det var ganske fint, men vi var enige om at næste år laver vi maden selv.

Festskrud i skumringen. Nederdelen er jeg så glad for og den er faktisk på bud nu lige her. Slå-om-blusen er fra Envii.

Selma elsker at stå lige der og pille ved mine sager. Her laver hun generalprøve før nytårsaften. Hun forstår sgu at gøre noget ud af det.

Sidste (måske) junk inden vi skal leve af rucolasalat året ud. Eller noget…

Han kæmpede med at puste den lyserøde ballon op i en time. Den var gennemblødt til sidst. Han måtte dog give op og lade mig overtage den våde ballon.

Med ønsket om at I må få en dejlig weekend.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Kære Trine
  Jeg er sprit ny følger. Jeg har zappet lidt rundt i dine indlæg og er meget begejstret… jeg kunne godt tænke mig nogle flere “dulle” indlæg – også gerne med creme og rense tips. Du ser rasende skøn ud, så du må da have nogle tips at dele ud af 🙂
  God weekend❤️

  • Kære Pia, Velkommen til – dejligt du har lyst til at følge med. Og fedt du synes om dulle indlæg. Der kommer mere af den slags.
   God søndag aften 🙂

 • Hej Trine,
  Jeg synes du gør det så godt! Jeg kunne rigtig godt lide dulle indlægget og jeg har også været vild med dine shoppe-tips😊

 • Kære Trine. Godt nytår. Dit make-up indlæg var super inspirerende, så meget gerne mere af det. Hvis man må ønske, ville forårsinspiration på mode og bolig også være spændende.

  • Kære Anja, Tak og i lige måde. Fedt du kunne lide det. Der kommer helt sikkert mere mode og bolig. Lige på trapperne faktisk. Kh Trine

 • Jeg læser med via Bloglovin og der kan jeg ikke kommentere, så gør det faktisk aldrig. Men jeg elsker din blog og vil meget gerne se mere bolig, make-up og mode. Og et stort JA til en make-up video herfra😊
  Jeg kaster massere af likes efter dig på Instagram❤️❤️❤️

  • Hej Christina, Tusind tak for din dejlige kommentar. Det betyder virkelig meget og tak for likes.
   God dag til dig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *