Billede cruise #28

Weekend i det sløveste bedste tempo. Vi har simpelthen haft to dage helt uden planer og det var lige hvad vi alle fem havde brug for. Ungerne har siddet omkring vores runde spisebord med tegnesager, perler og toiletruller (rullinger) . Vi har talt rigtig meget om december og alt det som kommer. Jeg har oppe i mit hovede kredset lidt om julekassen, som står oppe på loftet – men jeg synes altså det er for tidligt at hente den ned. Jeg er vild med julepynt, men på den anden side så er jeg ikke så pjattet med for meget nips, så jeg ved også at jeg får fniller når vi når til den 24. december med alt det pynt. Jeg har en smule hist og her, og tænker at julekassen lige må vente et par dage, men så kommer den altså også frem. Jeg glæder mig nu allermest til at forkæle børnene med kalendergaverne, kalenderlys, englespil og julekugler.

Søren og jeg har grinet stort over børnene, som under aftensmaden i dag havde en fest sammen. De tre sammen mod de voksne. Et lille hold, som alle tre lignede flækkede træsko i deres nuttede ansisigter af at grine. De havde deres eget show kørende, mens de grinede så de fik ondt i maverne. Åh!

Gucci, tror egentlig aldrig jeg kommer til at eje noget derfra. Med mindre jeg finder noget lækkert vintage. Men sættet der med de lilla bukser, kæft det er flot! Elsker de sofistikerede perler sammen med t-shirt, kappen, bukserne og skoene – ja faktisk bare det hele. Og sættet på den anden mannequin er også spot on, hvis bare ikke der stod GUCCI på ryggen – flotte farver og lag. Simpelthen så inspirerende med sådan et vindue. Jeg er faktisk ikke den store netshopper, fordi jeg elsker at gå og blive inspireret i gadebilledet og det blev jeg lige der på farten.

Sådan en lille børnenakke, den er altså helt særlig. Bare duften alene. Aaah!

Jeg elsker den måde Nørrebro pynter op på. Især Elmegade er altid så fin og koordineret, tænk at sidde der under tæppet med gløgg og æbleskiver. Æbleskiver. som vi faktisk har spist i dag. Og da min store Alfred gerne ville have en mere, spurgte han efter en falafel mere. Ha ægte Nørrebro børn.

Fordi de sidste uger på trods af tårer og nakker, virkelig også har budt på mange grin. Jeg griner generelt sådan okay meget, men der er alligevel nok længere tid imellem de der grin som sidder helt nede i maven og dem har jeg altså haft nogle stykker af denne uge. Flere af dem.

Nogle af de grin havde jeg denne aften, hvor lanceringen af Bye Bye baby blev vist i Gloria Bio. Super fin lille serie med tre seje kvinder. Efter filmen blev vi kørt en tur i en vaskeægte partybus og det var simpelthen noget af det sjoveste jeg længe har prøvet. Især når bussen lavede sådan nogle små hop der midt på gaden. Det var så sjovt at jeg seriøst overvejer, at leje sådan en til min 40 års fødselsdag. Aj men, det gad jeg sgu godt.

Okay, noget pynt har jeg alligevel helt klar. Den smukkeste adventkrans lavet af A table story. På trods af, at jeg arvede alt mine forældres julepynt da min mor døde for otte år siden og vi selv har holdt jul siden, så har jeg faktisk aldrig haft en ægte krans. Jeg er vild med den der. Den kom med elfenbensfarvede lys, men jeg skiftede dem ud med de her, så synes jeg den passede bedre ind hos os.

På grund af noget af det jeg går og døjer med i hovede og krop, så var der en sød følger som tilbød mig en behandling på hendes klinik “Kroppens veje”. Det var en behandling som gav ro i krop og sind – jeg ved ikke helt hvad hun gjorde, men det føltes rart og meget rigtigt. Kvinden bag er uddannet psykomotisk terapeut og jeg skal helt klart have booket en tid mere.

Kagekone hos vores venners datter. Den var ligeså god som den ser ud.

Lille bitte butik på Nørrebrogade, som mere eller mindre altid er spækket med sådan noget pynt. Men det er som om det giver mere mening på denne tid af året.

Mit stakkels store barn, som i sine første mange leveår var ørebarn med mange betændelser og dræn. Det er han heldigvis vokset fra (7-9-13). Han har dog den sidste tid spruttet og nyst i et væk. Han fik derfor lavet en priktest og han har desværre allergi. Husstøvmider og kat – og en smule hund. Det med støv, det vidste jeg godt – men fuck altså. Endnu flere støvsugninger og vasken sengetøj. Jeg hader begge dele.

Pæn morgenmad med et pænt menneske. Mille og jeg har sådan lidt en fast onsdagsaftale og der får vi vendt stort og småt, mest stort og det er altid sådan en god måde at starte dagen på.

Jeg fik endelig besøgt fine Hotel Sanders, og der var ved guder lige så pænt som jeg regnede med. Og så var det dejligt med ovenlysvinduer i de her mørke dage.

Nå ja og så er jeg tilbage til weekenden her, med min flok omkring vores bord med hver deres syslerier

Om lidt starter en ny uge. En uge med juleklip i den ene klasse, forældremøde i den anden plus det løse. Møder, arbejde, hverdagsmagi og måske et grin eller to af den slags som sidder dybt. Det håber jeg.

God uge

(Visited 2 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *