Billede cruise #24 direkte fra Dueodde

Bornholm din dejlige ferieø. Det er bælgmørkt udenfor, jeg kan både høre grantræerne suse og det kæmpe store hav som bruser højt. Næsten svært at skelne fra hinanden, men jeg bilder mig at jeg kan. Min mand er lige kommet tilbage fra Nexø, med bilen fuld af Netto varer, så nu er feriekøleskabet fyldt godt op med noget af alt det gode – og min mørkeræd er ved at fortage sig igen, nu hvor han er tilbage. Vi ankom omkring klokkenn 14.30 og har været nede ved stranden et par gange allerede. Selvom jeg har rejst i rigtig mange lande og set virkelig mange strande, så bliver jeg altid blæst helt bagover, over den strand her ved Dueodde. Kridhvidt helt fint og blødt sand, turkis hav og helt flade sorte sten som ligger hist og her i det hvide sand. Så smukt, på sin helt egen Bornholmske måde.

Denne uge kommer altså til at byde på ferie lige indtil vi drager hjem til Nørrebro på lørdag igen. Vi er så heldige at vi låner ungernes farmors sommerhus herovre og er kommet her siden vores store Alfred var omkring et halvt år. Børnene kender det derfor rigtig godt og jeg bliver så glad i maven, når jeg kan se hvordan de genkender det hele. Farmor bor tæt på os i et andet hus og ungerne kan selv gå hen til hende til et slag Uno. Det er simpelthen så fedt. Især for sådan nogen som os, som aldrig har hjælp i hverdagen og altid selv har vores børn. Sådan en time eller måske to, kun med et enkelt barn – det kan virkelig noget.

Her kommer sædvanen tro mine foreviget firkanter fra telefonen sammen med lidt ord. Glædelig søndag derude.

Hårspænder i den flotteste flok på bordet hos Mads Nørgaard på Strøget. Elsker farveskalaen.

Og farver, det er virkelig noget som efteråret giver fuld skrue på i disse dage. Varme gyldne farver med det pæneste lys på hver en gade og stræde. Og mine yndlingssko, som altid vækker smil hos de fleste.

Der er for øvrigt en rigtig fin artikel hos Gyldendal omkring Harry Potter, min søn som endelig er stor nok og lidt om dengang jeg var med i en Harry Potter loge. Ha!

Jubii jeg landede på 14000 følgere henne på Instagram. Det virker måske lidt plat at gå op i den slags, men når Instagram også er en del af mit job, så betyder det tal alligevel en ret stor del. Og i sidste ende er det da bare super dejligt at så mange synes det er inspirerende at følge med i mine firkantede billeder. Jeg planlægger en virkelig smuk give away når tallet bliver til 15.000 mennesker. Jubi!

Min helt private sugemalle. Kalle Emil.

Jeg elsker pæne butiksfacader. Og den her drager mig hver gang. Den er dog altid lukket, når jeg vader forbi, men den ligger tæt ved vores hjem og nu har jeg styr på åbningstiderne – så næste gang smutter jeg ind og ser nærmere på det hele.

Jeg havde lige nogle år, hvor jeg ikke rigtig brugte de klassiske Nørgaard bluser, men ellers har de været i mit klædeskab siden jeg gik i folkeskole. Min første var en kortærmet i knald orange. Elskede åbenbart allerede farver dengang i 7. klasse. Denne er lavet til fordel for Plan Børnefonden.

Fordi jeg her i hele oktober jager 10.000 skridt hver eneste dag, så trækker jeg ofte min cykel. Det kræver sgu alligevel lidt af en, at komme derop hver dag. Men det er blevet til en sport for mig og så mange af jer, sender mig jeres tal hver dag og det hjælper på motivationen.

Lidt mere sneak på den flotte bog Lene Samsøe Holme lavede hjemme hos os. Den skulle gerne komme i handlen i december.

Go svampe og no-go svampe fra Bornholm.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *