Billede cruise #23

Jeg er helt flad, så flad som den fladeste pandekage. Min dag har været sådan lidt anderledes end mine andre dage. Det handler om en bog, som både ungerne og jeg er med i og det har altså gjort mig helt færdig her til aften. Første halvdel er blevet skudt her i vores hjem hele dagen og det kombineret med at jeg har stået op på mine ben siden klokken 7, samtidig med jeg har serviceret mine børn og skiftet tøj på dem og mig selv en del gange – det har altså bare gjort mig så træt. På onsdag skal anden halvdel skydes og det bliver kun med mig, så det bliver en helt anden dag. Nærmest sådan helt slapper agtigt. Aj, i dag var nu også rigtig sjov – heldigvis for det. Jeg tror det bliver så fint det hele, jeg er spændt og glæder mig til at vise jer resultatet. Jeg kommer lige til at tænke på, at mit ene ben, gør en smule mere ondt end det andet. I sidste uge gik jeg nemlig direkte ind i en lygtepæl og det gik mest ud over mit ene knæ, som er helt mørkelilla. Det var SÅ pinligt, og heldigvis var det ikke fordi jeg gik med næsen i min telefon, men fordi jeg vendte mig om efter noget pænt jeg så i et butiksvindue og BANG, så stoppede min vandring brat med den dumme pæl. Der var en sød mand som spurgte om jeg var okay, liiiidt pinligt, men jeg grinede selv over det komiske i det. Og det gjorde han også.

Ugen har været rigtig god med nogle sjove timer, sammen med arbejde og hverdags tam tam. Her goes.

Et rigtig fint morgenmøde lige her på pæne Arrebo.

Jeg var forbi butikken Normas i Saxogade til en snak om håndværk, kvalitet og bæredygtighed. Hele gaden er en del af noget større. Det er en butik som i den grad tager et socialt ansvar for alle slags mennesker og fremmer bæredygtigt forbrug. Mennesker som af flere forskellige årsager er kommet til at stå udenfor arbejdsmarkedet, kan her få en ny chance for at komme tilbage på arbejdsmarkedet med den rette støtte og omsorg – og det virker sgu! Også for dem som ellers har været i arbejdsprøvning adskillelige gange før.. Jeg har tidligere skrevet om gaden i et indlæg her.

Når man går forbi sådan et smukt vindue, så bliver jeg lige nødt til at standse op og kigge nærmere. (Det var ikke der med lygtepælen)

Fordi jeg elsker alt som stadig er ganske analogt også selvom jeg selvfølgelig også elsker det digitale – bare ikke til noter og aftaler. Jeg har det bedst med, at det lige går ned igennem en kuglepen først. Find de mange smukke papirsager hos Notem Studio.

Onkel Lasse og Kalle banan

(annonce)

Jeg var til åbningen af intet mindre end verdens største Søstrene Grene butik i Lyngby Storcenter. Jeg ELSKER Søstrene og er blevet fuldstændig som min egen mor. Jeg husker tydeligt, når hun bare lige skulle have en pakke servietter og alligevel kom ud med kurven fuld. Det er mig nu. Til åbningen fik jeg sammen med en håndfuld andre bloggere lov til at spæne gennem butikken og tage hvad jeg kunne på 2 minutter og 38 sekunder. Jeg tror den skæve tid, havde noget at gøre med at deres priser i butikken også altid er svæve. På det nederste billede kan I se lidt af det jeg fangede på min tur. Jeg fik også en del lækre mad produkter. Olivenolie, peanutbutter og andet godt.

Aj, det var faktisk ret så sjovt og jeg er stolt af at Søstrene Grene har lyst til at samarbejde med mig. Yay, de små sejre for mig i hverdagen. Som Hella Joof så fint siger, så er det nok en af dem som kommer på kaminhylden med glimmer på.

Et lille sneakpeak på vores fotodag i dag. Søde Selma i vores køkken med en kæmpe isvaffel.

Mig som nyder de lune oktober temperature med en tom iskaffe og glade smil. Og med min veninde Mille Fryds dejlige strik på

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *