Billede cruise

Jeg kan nærmest sådan gå og glemme alt det fine på min vej, men da jeg sad og kiggede tilbage i min kamerarulle blev jeg helt glad. For der har heldigvis været mange dejlige øjeblikke. Jeg husker bedst gennem billeder og jeg kan virkelig anbefale, at man en gang imellem, lige bruger nogle minutter på, at kigge lidt tilbage. Altså bare sådan nogle uger eller et par måneder. For selv i lidt tunge tider, har der næsten altid også været gode stunder. Og det er rart, at huske sig selv på. For mig er det nærmest det samme, som hvis jeg skrev en dagbog eller lavede daglige taknemmelighedsøvelser. En slags visuel dagbog.

Jeg synes desværre ikke jeg helt får taget så mange billeder som jeg plejer og som jeg gerne vil, tænker det skyldes årstiden og det overvejende mørke vi har været ramt af. Derudover, har en del af billederne været i story henne på Instagram og også nogle i feed, jeg må blive bedre til at tage nogle som jeg gemmer lidt til disse indlæg.

Billeder og ord kommer her.

Det høvler ned udenfor i dag, selvom dagen startede ret smukt med blå himmel og sol. Jeg suger dog forårsbebuderne til mig. Jeg glæder mig simpelthen stort til, at alt igen står i flor. Jeg savner dog stadig nogle dage med isnende kulde og måske en smule sne.

Min gode veninde holdt fødselsdagsfest med glitter og glimmer i hele hytten. En masse kvinder og utrolig lækker mad. Det fik mig til at tænke på, at jeg helt klart holder alt for få fester. Det skal jeg lave om på.

På en måde lidt fjollet, men øjne på sko kan altså noget. Pia og jeg med hver vores genbrugsfund på fødderne.

Hos min far. Som går og lægger sæber hist og pist for den gode duft. Det minder mig om barndomshjem. For det var noget min mor sørgede for, da jeg var barn. I skabe og skuffer – og de har også altid kun brugt sådanne sæber i badet #klimatosser

Den perfekte forklædning, når man sover dårligt og har de trætteste øjne i byen.

Det havde jeg i sidste uge og det skyldtes det her set-up, som bare levede sit eget liv i vindueskarmen. Åhh, alting er lysere nu med raske børn in da house.

Pæne København, det var en tidlig morgen – men faktisk er der rigtig mange københavnere, der sidder udenfor og spiser på byens caféer. Er det ikke ret vildt i januar?

Et hængetræ, der i sidste uge var med mig på job. Jeg elsker at han stadig altid lægger sit lille hovede på min skulder, når jeg tager ham op.

Fra da jeg besøgte Andreas Steenberg fra Radikale Venstre inde på Christiansborg. Vi talte om udlændingeloven og jeg håber sådan at der sker ændringer på sigt, sådan så danskere gerne må være kæreste med hinanden ud over europas grænser. Eller det må vi jo godt, vi må bare ikke bo sammen i Danmark og det gør det sgu ret besværligt. Jeg tænker selvfølgelig rigtig meget på min egen bror og hans hustru, som desværre er tilbage i Brasilien.

Mig der forsøger at få taget smarte blogger billeder. Det gik ikke så godt.

Caféen som næsten er min underbo, serverer det dejligste mad og kaffe. Heaps Good Café hedder den. Og jeg har anbefalet den før. Tænker snart at samle gode Nørrebro anbefalinger i et helt indlæg.

Jeg har været igang med min hammer og endelig fået sat noget op på væggene.

Bare sådan noget der gør mig glad. Tænk at kigge ud af vinduet og se sådan nogle fine gamle bygninger.

Osramhuset, hvor Selma går til dans. Det er en fantastisk bygning på Nørrebro, med en masse kulturelle tilbud.

Morgensnak og kaffe inden vi smuttede på skattejagt.

Københavns venligste og pæneste frisør på Amager.

Jeg har immervæk boet mange år i København, men jeg har aldrig forsøgt mig med en havnebus. Det har Kalle og jeg nu og det var et kæmpe hit.

Ikke så mange ord, men se det lige. Stel fra Lyngby Porcelæn i et designsamarbjde med Stilleben. Wauw siger jeg bare.

Jeg holder altid lige øje med vinduet der. Og apropos Lyngby, så se lige de fine gamle Lyngbyvaser. Jeg samler på de gamle og har gjort i mange år.

En ordentlig omgang kakao med det hele.

Nye bekendtskaber hos Mie Kirstine. I lørdags havde hun inviteret på middag. En blanding af veninder og kollegaer. Det var super hyggeligt.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *