Billede cruise #19 og en lille fejring

Mandag og faktisk en lidt særlig mandag for mig. For i dag er jeg den nye pige i klassen henne på mit nye meget fine kontor. Jeg har slet ikke fået styr på mit eget bord og stol endnu, men heldigvis er der plads til at jeg kan sidde og arbejde i sofaen. Jeg glæder mig til at lave mit helt eget lille arbejdshjørne, lige der i det smukke lokale. For lille bitte mig, føles det altså ret voksent og stort at have sit eget kontor. Og i fredags havde jeg skype møde en hel time med en ægte revisor, hvad bliver det næste dog?? Ha, men nu sidder jeg altså her på hjørnet af Gammel kongevej og Værnedamsvej på Vesterbro. Vesterbro som jeg faktisk ikke kender særlig godt, på trods af alle mine år i København. Jeg glæder mig til at udforske området lidt nærmere. Her er et meget stort smukt vindue, hvor lyset falder så fint ind på os. Jeg tror det bliver godt, jeg glæder mig i hvert fald til at føle, at jeg om morgenen drager sådan helt rigtigt på job. Måske de helt kommer til at savne mig nede på caféen Original Coffee, for den har det sidste tid fungeret som et glimrende stykke kontor for mig. Jeg følte mig til sidst helt hjemme dernede. Her på kontoret skal jeg heldigvis heller ikke sidde alene, for det er faktisk noget jeg har følt mig en smule her efter sommerferien,. Piv. Jeg kommer nemlig til at dele kontor sammen med Mille, som har bloggen Sonomaseven og Cathrine, som har bloggen Rockpaperdresses. Jeg kender søde Mille lidt og jeg glæder mig kun til at lære hende endnu bedre at kende, for hun er simpelthen så sød. Cathrine, kender jeg ikke. Eller det føler jeg jo lidt at jeg gør, for jeg følger hendes blog. Og jeg er sikker på hun er ligeså sød som den og sikkert også mere meget mere end det. Tjek dem begge ud, hvis ikke I kender dem. Skide gode og dygtige kvinder. Og så har de en del flere år på blog-bagen end jeg har, så jeg kommer også til at suge lidt viden fra dem. Jeg glæder mig meget til at have nogen at sparre lidt med. Det bliver godt, gør det.

Sidste uge var rar og god på den ene side, men også lidt presset. Men det er selvvalgt, så i sidste ende er det jo helt okay. Og så er det bare selve livet som der ofte er fart på og sådan kan jeg nok også bedst lide det – og måske især livet med børn. Hvis ikke man kan lide fart over feltet, så havde det da også været dumt at anskaffe sig hele tre børn. Der ER bare meget at se til i løbet af en dag.

Jeg lærer så meget i disse dage og synes jeg er ved at have mere og mere styr på mit selvstændige liv. Det er altså lidt af en tur og der er mange ting ved det som er knapt så sjove. Til gengæld, så føles det bare så rart, når jeg forstår det, som jeg blot for et par måneder siden fattede hat af. Yay. Det gør at jeg sover bedre om natten. (tak igen revisor). Alt det sure blegner heldigvis ved alt det søde, så i sidste ende er det simpelthen bare så skønt.

Her er lidt hygge glimt fra mine dage.

Nakkerne af mine fine kontor makkere. Jeg glæder mig sådan til at komme godt på plads i den lækre damehule.

Mig på vej til voksen forældremøde i Selmas klasse. Med kagestang fra Lagkagehuset.

Fineste gamle sengetøj hos min mands far.

Til sommerfest på min store drengs frit. Jeg så næsten ikke skyggen af ham, men så er det jo heldigt at jeg har min lille tro følgesvend under mine vinger. Vi står og iagttager Alfred som er i færd med at vinde en flødebolle til den lille følgesvend Sikke en helt han er.

Fineste ternede dør ved siden af kontoret.

Jeg er vild med mine prikker. De er fra Modström og kan hittes her og her.

Smukke Wiinblad damer i karmen.

Jeg købte jo mine øjne sko og jeg har ikke fortrudt et eneste sekund. Blusen er designet af min veninde Mille Fryd, som udvikler strikkeopskrifter. Simpelthen så smuk.

Mads Nørgaard på strøget som var ved at skabe et hav med fluffy hårelastikker, da jeg var inde forbi. Det havde en virkelig fin effekt. Så må vi bare håbe de også får solgt alle de alastikker.

Jeg var derinde, fordi jeg manglede en basis bluse med lange ærmer og jeg sværger til de gode klassiske og denne nye farve er lige noget for mig og min kærlighed til brændte varme farver.

Hos min søde far, som fodrende mine børn med lakridspiber (inden spisetid. Typisk morfar). De skulle lige spejle sig med dem i munden.

Kvalitetstid med god morgenmad med en af mine venskaber tilbage fra gym-tiden. Så dejligt med venskaber som går langt tilbage. Tænk jeg har 20 års jubilæum fra gym lige om lidt. Eller måske jeg lige har haft – gys! Fuck jeg er tudse gammel.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *