Billede cruise #18

To uger siden sidst jeg fik cruiset mine firkanter i telefonen igennem. Nu skal det være, mens det regner og rusker udenfor. På en måde er det lidt hyggeligt. I hvert fald, når man har mulighed for at sidde indendøre og titte ud. Det er endda så mørkt at en lille stearinlys endelig kommer til sin ret igen.

På den anden side, så kan jeg ikke helt overskue at det allerede bliver mørkere og mørkere, jeg er mest vild med lyset og synes månederne i mørket er lidt for lange. Men der er heldigvis en smule tilbage af august endnu og september og oktober har det der helt særlige efterårslys som virkelig også kan noget godt. Og så er vi jo alle også blevet ekstra meget tanket op på sol og varme, så alt er godt.

På legepladsen i Kalles vuggestue, gror det største pæretræ. Det er smækket med pærer denne sommer og de smager himmelsk. Det er perfekt lige at nappe en med på vejen, både ved aflevering og hentning.

Ved Rågeleje ligger Heather Hill et særligt område med lyng, får og ret så rå natur. Vi gik en lang tur ad de små stier ned det vandet. Simpelthen så smukt et sted. Det ses slet ikke på billedet her, men det er bakket, goldt og vildt på en meget smuk måde. Et besøg værd for store og små. Kalle er ret så bange for dyr, underligt nok – for alle os andre er tossede med dyr. Til gengæld så elsker jeg han udtaler f som b, så da han skulle vise Søren alle de fine får, sagde han “seeee bar, mange bår”

Vores venners sommerhus, med de fineste kurvemøbler med endnu finere hynder i. Og jeg ved de fik det hele for en slik. Jeg er svært misundelig.

Når dagen har været sådan lidt lorteagtig og man er sulten for sjov. Ellers ikke noget der sådan sker på en hverdag. Ungerne var sjovt nok 100% med på idéen.

Tænk at man kan blive så stolt over at have pillet sit eget æg.

Pæne toiletdøre, pænt gulv.

I vores lille baggård har vi flere bede med forskellige krydderurter. Min bande er ved at plyndre og så skal jeg dufte hvad det er. Vi bruger det bagefter på maden. Hyggelig lille aktivitet.

Jeg var til et event, og det blev holdt ude på Christianshavn på cocktailbaren 1408 inde i mørket omgivet af farverige tapeter, bløde sofaer og hyggelige lamper. Pænt!

Nu vi er ved farver. Så ser mit stuegulv ret ofte sådan her ud. Bamse picknick.

Hvis i er ligeså vilde med iskaffe som mig, så vil jeg give tippet videre. Leckerbaer har byens bedste. Den er ikke billig, men det er god! Og det er deres kager også. Bum.

Mød mine nye sko. Jeg faldt over dem helt tilfældigt. Ahrmen jeg er simpelthen så vild med dem. De er fra secondhand shoppen Iblamelulu, som både findes på Gammelkongevej og på Østerbro.

Fine flasker med most hos vores lokale Omar.

Min veninde Mille, som designer strikke opskrifter. Hun strikker hurtigere end jeg kan sige prut og er altid spot on, når det kommer til farver. Se mere lige her. Hun har fornylig udgivet opskriften til en #sorbetcardigan og #sorbetbluse er lige på trapperne. Wauw bare wauw.

​Alfred min Alfred. Han er blevet så stor siden han startede i 2. klasse for et par uger siden. Stor og klog. 

Jeg mødtes med en veninde, som jeg slet ikke havde fået set hele sommeren og hun kunne ikke komme til min fødselsdag i juni. Hun havde den flotteste gave med til mig. Pink strømper. Lige noget for mig.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *