Billede cruise #17

Det er søndag og inden længe så starter en helt ny og frisk uge på ny. En uge som for os først byder på en mandag, hvor vores Alfred starter i 2. klasse. Og som sædvanligt fatter jeg ingenting i forhold til tiden. Han er jo lige startet i 0, ligesom han også lige er startet i børnehave. Sådan føles det, og så alligevel ikke – for efter ham er der kommet to små mere og selvom tiden flyver med raketfart, så er hans lillesøster stoppet i børnehave og på tirsdag starter hun i 0. Det betyder at vi i husstanden nu har to skolebørn. Det er crazy.

På den skole mine børn går der bliver 0. klasserne altid budt velkommen af alle de andre børn med flag. De danner sådan en hel flagallé som de nye går ned igennem med deres spritnye skoletasker og glade smil. Man er med i falgalléen fra 2. klasse og jeg tror det er det som Alfred glæder sig aller mest til. At skulle danne allé for sin søster. Jeg forudser allerede at min dametaske skal stoppes med en hel toiletrulle til alle mine tårer. Åh.

I går holdte jeg loppemarked sammen med to veninder. Det var en kæmpe succes, som vi helt klart gentager igen. Vores lille biks solgte for mange tusinde kroner og det føles rart at vores sager har fået nyt liv hos nye mennesker. Vi fik lige holdt lækker frokost pause med mad fra naboen Heaps Good Café. Loppemarkedet holdte vi i beboerlokalet, her hvor jeg bor og gaden er så hyggelig med café, vinbar og restaurant.

Jeg købte denne fine uro ret spontant i en af mine ynglingsbutikker og jeg tror halvdelen af Instagram købte den efterfølgende. Det er så hyggeligt, at se hvordan ringene hurtigt spredes via vores små firkanter. Jeg fandt den her, men den er udsolgt nu, måske de får flere. Ellers er den fra mærket Djeco.

Lader så småt op til at mit lange view i stuen snart skal forkortes lidt af en væg.

Stay tuned.

Before dinner drink med en sød veninde, inden vi spiste middag på Madklubben på Østerbro. Så hyggeligt, at gøre sådan noget en helt almindelig hverdag.

To styk penaelhuse med syleskarpe blyanter. Alt er klar parat til skolestart.

Jeg var i forbindelse med modeugen inviteret ind til Kunstforenungen Gl. Strand, hvor nogle seje norske brands viste deres nyheder frem. Jeg smuttede efterfølgende lige ovenpå, for at se den seje VOGUE udstilling . Disse to billeder kunne jeg slet ikke få mine øjne fra.

Min cykel, min tro følgesvend gennem byen. Den så lige så fin ud sammen med de hyggelige klistermærker.

Morgenstund med min lillebror. Han har passet vores hamster, Bøvs, over hele sommeren. Han var forbi med det lille dyr og vi fik lige vendt de sidste uger over nogle dejlige farver.

“Hey unger kan I ikke lige smile?”

Vi var inviteret til pizza hos Gorm’s i dag. De kører et fint tiltag, hvor børnene selv kan designe deres egen pizza. De skal blot krydse sådan en seddel af, hvor de kan vælge tre forskellige ting de vil have på. Og så en valgfri lemonade på siden. I og med vi var inviteret af Gorm’s er det her vel egentlig reklame. ( så ved I det). Men det var helt ægte lækkert og alle tre børn spiste alt op!

Hav en dejlig aften og en skøn ny uge. Jeg glæder mig til min – sådan lidt ekstra i denne uge.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *