Billede cruise #16

Jeg skriver det her, inden jeg har fået tjekket min telefon for billeder. Jeg har en følelse af, at jeg ikke har oplevet særlig meget i denne uge, men måske jeg alligevel har hevet min telefon frem til lidt billeder af dette og hint alligevel. Jeg må hellere få det tjekket, ellers er det sgu lidt svært at lave det her indlæg.

Inden jeg gør det må jeg igen lige sige tak for responsen på mit sidste indlæg . Tak for det, det er simpelthen så sødt af jer at skrive til mig. Og også for at I åbner jeres fine hjerter for mig, det føler jeg mig faktisk ret beæret over at I gør. På en eller anden måde hjælper det altid lidt på det hele, at lette sit hjerte og få noget retur – måske fordi det sætter det hele lidt i perspektiv, sammen med de små (hårde) beretninger fra jer. Og hep selvfølgelig, det hjælper også.

Den dag jeg skrev indlægget, sad jeg på en café nede ved søerne og da jeg var færdig satte jeg mig lige fem minutter på en bænk nede ved søerne og tog det billede som var i indlægget. Bagefter cyklede jeg hjem, men på vejen mødte jeg en jeg kendte og smuttede med hende ind i hendes butik. Jeg tog hjem kort, for at hente klapvognen og tog afsted efter mine børn. Eftermiddagen og aftenen gik og da børnene sov, skulle jeg lige arbejde lidt. Jeg kiggede efter min taske med min computer nede i… den var der sgu ikke. Jeg ledte og ledte, men den var simpelthen ikke kommet med mig hjem. Jeg havde været sådan lidt distræt og trist og derfor var jeg bange for, at jeg havde sat tasken på bænken nede ved søen og så vidste jeg jo godt den ville være pist. Jeg håbede lidt den enten var på caféen eller i butikken. Ingen af dem kunne jeg dog få fat på. Så jeg endte med at ligge med store øjne hele natten og bekymre mig. I tasken var også min store kæmpe analoge kalender, den som indeholder alt det jeg ikke kan huske jeg skal. Gys altså. Næste morgen, fik jeg fat i caféen, de havde den ikke. Pis! Jeg tog ungerne under armene og gik afsted på afleveringspatrulje. Og der på vejen, tikkede en besked ind, min taske stod nemlig lige så fint efterladt i butikken, den jeg lige smuttede ind i på vej hjem. Jeg dansede og hoppede og råbte hurra, så mine børn blev helt generte over mig. Indtil de også blev helt glade af min glæde. Ha ha, så vi stod der og hoppede i rundkreds.

Nå, nu går jeg ind i min telefon og ser på om ikke der skulle gemme sig lidt fra ugen.

Skævt gammelt skab, som skal have nye greb – elsker det skab. Det rummer SÅ meget!

Kinamad buffetstyle og running sushi. Ikke verdens pæneste sted, det er det slet ikke. Men der er akvarie med guldfisk og masser af lækkerier at vælge i blandt. Hvis man har børn som elsker sushi, som mine, og ikke har et pengetræ ude i haven, så er det her sted altså et ret godt bud på sushi ad libitum som ikke koster en millard. Dragon City på Hillerødgade på Nørrebro.

Fine Amalienborg lige der midt i byen, med trafik, havn og Amaliehave. Sikke et smukt sted det er.

Den bedste eftermiddags aktivitet for Kalle banan pt. er smoothies. Han elsker at sidde og putte i og trykke på knappen. Han tager alting en af gangen, så det kan godt tage lidt tid. Vi putter blandt andet spinatblade ( en af gangen i) og mandler (en af gangen i). Det eneste han nægter, at så meget som kigge på, det er avocadoen. Men den glider fint ned, når først den er inde i smoothien.

Jeg genså den her dokumentar på Netflix forleden. Jeg havde set den på TV2 for nogle år siden. En forfærdelig historie og hvor jeg dog håber at der var nogen som lærte af den. For sådan noget må slet slet ikke ske.

Syv år har vi haft vores lille sommerhus, men vi opdagede først i går at vi har ægte vilde brombær. Og de var gode.

Også nede i salaten

Vi pakkede sammen i dag omkring klokken tre i sommerhuset og sluttede dagen på stranden inden vi kørte hjem til Nørrebro. Det stormede en halv pelikan, men det gjorde ikke noget. Ungerne hyggede og vi havde Prinzen Rolle.

Se – der var alligevel lidt. Jeg har faktisk de sidste dage begrænset min telefontid og har været semi offline, kunne bare lige mærke jeg havde brug for det. Det føltes rart, men jeg er klar til at kigge med igen i morgen.

God søndag aften og ny uge som er lige på den anden side af natten.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *