Billede cruise #13

Okay, jeg er kommet frygtelig bagud med mine “ugen i firkanter indlæg”, oh yes, the struggle is real. Jeg skal lige love for at det ikke er helt let at finde tid til at blogge når man holder familieferie og egentlig gerne vil være tilstede lige der i nuet sammen med dem jeg holder mest af i mit liv. Men så alligevel er bloggen her, blevet en del af mig. En del af den jeg er og de her indlæg er gode for mig i forhold til at huske på alt det gode. Billederne ligger alligevel klar på min telefon til at blive proppet ind her i indlægget, med et par ord knyttet til sig. I den forbindelse, vil jeg lige komme med noget info. Jeg får mange spørgsmål omkring mine billeder, især spørgsmål om hvad jeg bruger til at tage dem med, redigering og sådan. Tak for det i øvrigt. Jeg bruger altid min Iphone 8 plus, jeg ejer ikke et kamera – men går med lille spirrende drøm om at ønske mig et på et tidspunkt. Jeg redigerer alle billeder i appen VSCO og også nogengange inde i selve Instagram. Appen er gratis, men der kan tilkøbes ekstra.

De sidste 14 dage har jeg ikke været hjemme i vante omgivelser, så dette cruise går tilbage til de sidste ti dage dage på vores ferie på Mallorca.

Eller det er løgn, for vi startede faktisk vores ferie med at tage i Tivoli som en familie på fire. Vi afleverede vores lille femtemand og havde en fest, selvom jeg havde lidt ondt i maven over at aflevere ham.

Vi skulle med en flyver næste morgen klokken 6, så vi stod op klokken tre. Den lille her faldt derfor i søvn i flyveren, mens de to andre holdt stand med alt for mange sommerfugle i maven.

Fine fine gader i Can Pica Fort. De tillukkede huse, som bagved altid er så fulde af liv og lys. De har ofte sådan nogle skønne baghaver/altaner/gårde, hvor de har åbnet op til lyset og livet.

Det er utroligt hvor godt sådan en drik kan smage for ungerne, når der er tilføjet pynt. De elsker det!

Souvenir shopping og en lille gave til en kær veninde hjemme.

Fordi det så alt for nuttet ud.

Mig som fik hovedet kappet af, men som føler sig uendelig heldig. Og så er jeg vild med farverne og Selmas lille ansigt.

Sangria. Af en eller anden årsag, så føler jeg mig virkelig voksen, når jeg drikker sådan noget.

Børn der går all in. Jeg tager hatten af for de Instagram profiler som kører rene douche farver. Det gør vi ikke:)

En stol jeg drømte om at sidde i – lige der i skyggen, tæt på solen.

Farver og haps.

Når jeg tænker Alcudia, så tænker jeg på alt for mange turister og butikker så langt øjet rækker med crap. Men vi tog alligevel bussen til en del af byen, nemlig den helt gamle bydel – for den er helt særlig fin. Små skæve gader og stræder som oser af syden og personlighed.

Lille dreng på væggen der. Malet på muren på strandpromenaden.

Golden hour, hver aften.

Smørhår 1 og 2 og slikkepind fløjter. Sådan nogen der fedter og klister helt vildt.

Mere af Can Pica Fort. Vi tog bussen alle sammen og snusede rundt. De var så fine de her statuer i vandet.

Feriefjæset hele vejen igenne,

Arhmen. Prøv lige at se de to her. Kalle Emil og Rita Lou. Rita sidder og deler sine popkorn med ædedolken Kalle. En af gangen fik han. Min søde veninde og hendes familie kom til Mallorca i nogle af de samme dage som os. Samme dejlige familie vi mødtes med i Thailand. Så hyggeligt at følges ad i livet. Vores to store gik i børnehave sammen og det var sådan vi faldt i snak og blev venner.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *