Billede cruise #12

Så er det tid igen, til at jeg sætter mig ned på min flade mor røv og titter min kamerarulle igennem. Jeg har helt sikkert lavet alt og intet – og en hulens masse gentagelser. Dem skal jeg nok spare jer for. Jeg holder det mest muntert i disse indlæg. Og muntert har der heldigvis også været noget af. Nu venter weekend og tre uger sammen med alle mine fire ynglings mennesker.

Sidste søndag fik vi rengjort og ryddet op i hele sommerhuset. Sådan så det er klar til søde lejere de næste uger, mens vi er nede i sydens sol. Ungernes synes det var hyggeligt at vores stue blev rykket udenfor mens vi (læs:Søren) vaskede gulvet.

Alfred og jeg var en tur i NV, for at få lavet pas til ham. Vi nåede lige et smut forbi caféen Arrebo og drak de her skønne sodavander. De smager af den grønne trekant skubopper Den der havde champagnesmag, da vi var børn – nu omdøbt til druesmag. Åbenbart mere politisk korrekt.

Noget af det som altid får mig til at smile. Byen og vores fine traditioner. Hele trafikken går i stå og jeg får altid bobler i maven, når de kommer trampende gennem byen.

Mine børn er sorte når de kommer hjem om eftermiddagen. Så mens jeg lavede mad, fik de små af dem lov til at tage fodbad i håndvasken.

Fejret vores Selma

Drukket iskaffe i solen oppe på Illums tag. Jeg har aldrig været der før, det var virkelig fanatstisk. Vild udsigt over Københavns grønne tage, spir og tårne – og så stod der en lille mand nede ved storkespringvandet og sang åh så smukt. Det var en rar time deroppe.

Haft alene tid med min lille mand. Heldige mig.

Besøgt Sofie Sol i hendes studio. Stedet hvor hun skaber og syr hendes smukke kjoler og fine sæt med shorts og toppe. Det var som at være i en slikbutik. Farverne er så dejlige og glade. Hvis ikke I kender hende, så skulle i tage at følge med på hendes Insta lige her.

Pizza night hos ynglings Ninos på Guldbergsgade. Selma havde været med Alfreds klasse på telttur og var helt smadret og træt. Så det blev en meget tidlig aftensmad og så hjem og få ungerne i seng. Men det er verdens beste pizzaer, i hvert fald Nørrebros.

Kirsebær slikkepind fra Flying Tiger. Kæft de er nuttede.

Da vi sidste gang var på Bornholm, mødte jeg tilfældigvis Stine A. Altså selveste Stine A med smykkerne. Vi talte sammen uden jeg vidste det var hende og det var top hyggeligt. I en bisætning nævner hendes mand noget med nogle smykker og Stine og det går op for mig det er hende. Den anden dag lå der så de fineste æsker med nogle ret så personlige smykker i til mig. Det var godt nok en sød tanke.

Tak Stine med et A.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Kære Trine, jeg elsker, elsker, elsker at følge med her hos dig. Farverigt, ærligt, uhøjtideligt, sårbart, modent, sorgfuldt og muntert. Livet i alle dets facetter. Livet lige som det er og leves. Tak, bare tak! Jeg hænger på. Rigtig dejlig sommer til dig og dine 😊

  • Kære Trine, jeg elsker, elsker, elsker at følge med her hos dig. Farverigt, ærligt, uhøjtideligt, sårbart, modent, sorgfuldt og muntert. Livet i alle dets facetter. Livet lige som det er og leves. Tak, bare tak! Jeg hænger på. Rigtig dejlig sommer til dig og dine 😊

  • Hej Trine
    Vil du ikke lave et indlæg om Selmas gaver – ligesom du gjorde til Kalles fødselsdag. Min datter har fødselsdag snart, og det er så svært at drive nogen ønsker ud af hende, så det kunne være SKØNT med lidt inspiration:-) Og tak for en dejlig blog i øvrigt:-)

  • Hej Trine
    Vil du ikke lave et indlæg om Selmas gaver – ligesom du gjorde til Kalles fødselsdag. Min datter har fødselsdag snart, og det er så svært at drive nogen ønsker ud af hende, så det kunne være SKØNT med lidt inspiration:-) Og tak for en dejlig blog i øvrigt:-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *