Billede cruise #11 – og endnu en tak til jer

Jeg er simpelthen helt blæst over den søde søde modtagelse på mit indlæg den anden dag . Det gør altså at jeg føler mig lidt mere modig i forhold til at dele, så tusind tak for det damer (og far og Lasse (lillebror)).

Jeg prøver at gøre disse her indlæg til en uge-ting, men det er ikke altid det lige passer ind i min tankestrøm i forhold til at lande om mandagen, så nu kommer der lidt billeder fra rullen på en fredag. Det bliver for mig, i forvejen sådan lidt dagbogsagtigt at have en blog og lige præcis denne her type indlæg “tvinger” mig til at lure i min kamerarulle og på den måde opdager jeg noget af det fine jeg allerede havde glemt. Alle burde gør det, hvis ikke på en blog – så bare lige ti minutter i sofaen med benene oppe og så ellers bare rulle baglæns i livet på rullen.

Jeg holder snart sommerferie og jeg har sgu aldrig prøvet at være hverken blogger eller selvstændig i en sommerferie, så jeg sidder som en gal og gør forskelligt klar, sådan så jeg ikke skal skærme den for meget i ferien, meeeeen jeg kan nok hverken slippe for det eller lade helt være. Tænker at sidde ude på terrassen med sovende børn i huset på Mallorca. Min mand ved min side, en mojito, cikadernes sang og min Mac – det bliver sgu da alligevel meget hyggeligt. Det er jo en af de mange gode ting ved min lille butik, jeg elsker det og kan slet ikke lade være.

Jeg er kommet i Mødrehjælpen siden jeg blev mor for første gang og jeg har virkelig gjort nogle gode kup dernede. Jeg var forbi den anden dag og så fandt jeg den her lyserøde pyjamas, spirtny til en 20’er. Helt blød og pæn. Jeg ville ønske den var til mig, men det var en størrelse Selma. Heldige pigebarn

Indbegrebet af sommer på min vej. To af mine store favoritter på smag og farvesiden. Wauw altså.

Ikke verdens bedste billede, men Kalle fik plaster på i går – for første gang nogensinde. Han var SÅ stolt. Han fik det på om morgenen, og da jeg hentede ham om eftermiddagen i vuggestuen sad det der stadig. Og han værnede forsigtigt om det, med de tykke hænder.

Når en af de bedste piger i mit liv kommer spontant forbi med en forsinket fødselsdagsgave. Midt i at hun selv sidder og kæmper med en afsluttende opgave. Det blødeste penalhus, fordi hun ved at jeg aldrig kan finde en kuglepen på trods af at jeg skriver det meste ned i min meget analoge papirskalender. Nu kan penalhuset ligge i min taske med fine penne i. Strømper fordi hun bare ved de lige er mig.

Når vi nu taler om analoge tendenser, så elsker jeg notesbøger fra Notem Studio. Jeg modtog deres nye designs i denne uge og de er lige så pæne som sidst. (reklame)

Man kan købe alverdens legetøj til de unger, men en god gammeldags papkasse den kan der hurtigt gå timer med at hygge sig nede i.

Miild laver allergivenligt makeup. Det er det første makeupmærke i verden som både er certificeret med Svanemærket, AllergyCertified og Ecocert. Sidste uge lancerede de deres mascara.

Dengang jeg gik i gymnasiet, der boede jeg i en by uden Mc. Donalds, derfor hændte det i en periode ret ofte at jeg sammen med mine venner kørte til den større by for at spise på den gyldne måge. Jeg husker ikke at have spist der uden børn siden den gang. Indtil sidste uge, for der endte jeg med at sluge en menu sammen med Mille.

Sidste fredag på vej efter fredagsslik. Denne fredag skal min mand på telttur sammen med de to store. Så Kalle og jeg vi skal holde fredag sammen, det bliver altså ganske hyggeligt.

Hængekøjen i sommerhuset er kommet op. Det er et hit! Jeg havde helt glemt den. Min bror har haft den med hjem til os fra Brasilien.

Når der skal indgås samarbejder omkring bloggen her, så er der ofte et enkelt møde eller to indlagt og tit indkluderer det croissanter. Yay. Her var det Café Auto. Deres hjemmelavede lemonade er også rigtig god.

Bluse // Bukser med flæse

Ynglingsuniform pt.

Vores soveværelse med kig ind til de to stores deleværelse. Jeg elsker kontrasten mellem de hvide flader og træet.

Det fine koncept Wolt. En smart app, hvor man kan bestille lækkert takeout. Vi er blevet glade for Hooked, som er forskellige fiskeretter og nogen af retterne medfølger der lækre fritter med eddike på. De er altså ubarmhjertig gode.

​Glædelig fredag. Jeg håber i har hyggelige planer.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *