Billede cruise #10

Klokken er 19.30 og jeg har simpelthen lige nuppet en lur på sofaen, det tror jeg ikke jeg har gjort siden jeg var højgravid med Kalle. Ahhhh, det hjalp og jeg tror alligevel godt jeg kan hænge sammen til det nye afsnit på HBO med Handmaids Tale nu.

Sagen er den at vi var til bryllup i går, og hele min krop værker af træthed. Jeg skal ellers slet ikke pive, for vi var ikke så sent hjemme og jeg drak faktisk næsten slet heller ikke. Til gengæld beholdt jeg nok mine stilletter lidt for længe på og gav den for meget gas til Despacito på dansegulvet. Mine fødder er helt vablede og tykke i dag, men i går var de sgu ret pæne i deres orange hæle.

De to store fra vores flok var glade parkeret hos hver deres legeaftale med overnatning og vores Kalle blev passet af overboen her hos os. Og tænk, han sov til klokken 9.30 i morges. Ligesom luren for et øjeblik siden på sofaen, så kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har ligget i min seng til 9.30. 9.30!!!! Han er en ægte sovetryne, men plejer dog ikke at sove helt så længe – nok fordi hele huset plejer at stå op en del før.

I dag har derfor været helt nede i tempo, med masser af hygge i gården, tidlig mexi mad og ellers bare så lidt som muligt. Hjemmet flyder, som i virkelig flyder – jeg orker ikke lette mig, det må blive i morgen – eller i overmorgen.

Jeg er simpelthen vild vild vild med orange.

Min backup kjole og glæden over lokal indpakning fra en af de fineste butikker. Lige til at spise nærmest.

Min og mand og jeg på vej ud til Holmens Kanal i går eftermiddags, spændte og glade. Hånd i hånd.

Kongeskibet. Helt rankt og med en særlig fin udstråling. Tænk en masse spændende historier sådan et skiv indeholder.

Mit liv mere eller mindre samlet i en taske. I hvert fald lidt af min datters liv. Hvis vi skal udenfor en dør, har hun siden hun var ganske lille altid lige pakket en taske med det mest nødvendige. Ha.

Min fødselsdagsfrokost med min far og bror.

Til et event hvor en meget fin ny duft blev lanceret. Parfume fra Oscar de la Renta – Bella Blanca . Jeg fik et silkearmbånd på håndledet med den smukkeste elfenbensfarvede rose på. Efterfølgende fandt jeg ud af, at det var selveste Poppykalas, som havde skabt det smukke armbånd. Hende har jeg fulgt med hos fra start. Hun er fænomenal udi alt med blomster. Jeg drømmer om en buket fra hendes hånd, eller hendes fine hårpynt.

Drømmedessert

​Nu vil jeg hente en lidt mere beskeden dessert ude i vores fryser og smække benene op igen. Jeg håber I har haft en dejlig weekend og er klar på en spritny uge.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *