Badetøj som sidder godt på kroppen

Annonce ELLOS

Jeg har allerede luftet mit badetøj en hel del denne sommer og jeg har faktisk også badet mere i havet end jeg plejer. Vi startede ud med tidlig sommer i pinsen på Mallorca og efterfølgende har Danmark også haft nogle dejlige solrige dage. Senest i søndags, hvor vi tog på stranden i Dronningmølle.

Hvis ikke man har fundet sit badetøj frem endnu til denne sommer, som forhåbentlig først lige er begyndt (kom tilbage sommer), så har jeg igen fundet lidt forskellig inspiration hos Ellos. Jeg har tidligere fundet flotte badefavoritter i et indlæg lige her, hvor jeg endte med selv at bruge min egen rabatkode. Jeg købte højtaljede hipstertrusser og en badetop. Begge dele, noget jeg er vildt glad for og som jeg allerede har brugt rigtig meget.

Til sidst i indlægget her, har jeg igen fået lov at dele en rigtig fin rabatkode med jer. 

hipstertrusse (som ikke bliver gennemsigtige i vand) // badetop

Jeg er ikke blevet sådan helt dus med min krop efter fødsel nummer tre og operationen, hvor jeg fik fjernet mit underliv, derfor føler jeg også at det er endnu vigtigtigere at finde badetøj som sidder godt på kroppen de rigtige steder. Badetøj, som gør at jeg kan føle mig tryg i min krop. Sådan tror jeg mange har det, også selvom man ikke har født nogen børn. Egentlig tror jeg slet ikke det handler helt så meget om, hvordan man ser ud, det handler mere om, hvordan man har det med sig selv. Om man føler sig tilpas i det man har på. Tilpas i sin krop. Og i sig selv. Det betyder i hvert fald meget for mig selv og den måde jeg klæder mig på. Det handler meget om noget følelse. Med badetøj, er det sværere at pakke det, man måske ikke hviler helt så meget i væk, men jeg synes alligevel det er muligt, at finde noget som gør, at man har en god følelse i mig selv. Sådan noget er jo ekstremt individuelt og jeg er også helt med på, at vi alle sammen bare skal slippe det hele fri og omfavne os selv som vi er, men det er bare ikke alle som har det bedst med den model. Sådan er vi jo heldigvis forskellige.

Lige for tiden og forhåbentlig den næste lange stykke tid (hvis ikke forevigt), der har jeg lagt en plan for mig selv, som går ud på, at istedet for at fokusere på udseende, så vil jeg bare gerne føle mig stærk. Den sidste måned har jeg lavet yoga hjemme i stuen og så har jeg minimum gået 10.000 skridt hver dag. Det er måske ikke alverdens, men det gør, at jeg allerede nu føler, at jeg har mere styrke i kroppen. Flere kræfter. Og på en eller ander måde giver den følelse mig også mere mod. Måske fordi jeg føler mig bedre tilpas i mig selv. Der er dog lidt vej endnu, men jeg er godt på vej. Jeg har alligevel fundet badetøj, som sidder rigtig godt henover maven – og det fungerer altså godt for mig og min egen blufærdighed omkring mit lidt slaskede maveskind. Måske andre har det på samme måde derude?

prikket badedragt// bordeaux badedragt // leopart kjole //højtaljede hipstertrusser // bikinitop

Jeg har et ret stort crush på badedragten. Jeg er vild med den slå om ligende effekt, men især med draperingen foran. Det gør i hvert fald, at jeg selv føler mig pæn i stramt badetøj. Draperingen er smuk i sig selv, men lad mig bare kalde en skovl for en skovl, så gør det også at mavedellen syner lidt pænere. Jeg har altid været bikini typen, men de sidste par år har jeg været mest til badedragt. Min første badedragt som voksen havde samme drapering, så jeg ved bare at det ser rigtig pænt ud. Der er vattering i skålene, men det kan også nemt tages ud, hvis man er helst er fri for det.

Den der type hipstertrusse med høj talje, har gjort at jeg denne sommer også er tilbage i bikini. Den findes i flere farver, men den bordeaux farve er enormt flot synes jeg og så passer den sammen med ret mange andre farver og derfor potentielt også sammen med en top man allerede har i forvejen.

Trussen ville dog også være mægtig flot sammen med badetoppen der med prikker. Det ville altså være et mega sejt sæt sammen.

Jeg tror aldrig at jeg bliver sådan ægte træt af leopartprint. Denne kjole er fra kategorien hos Ellos som hedder ” a better choice”. Her samarbejder de med en organisation, som arbejder for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. Kjolen er i et ret perfekt A- snit. Nok mit yndlings, når det kommer til kjoler. Kjolen kan jo bruges på mange måder, men den ville helt sikkert også gøre sig godt som strandkjole udover badetøjet her.

Rabatkode til Ellos

… Og nu som lovet.

Med koden “395446” får man 30% rabat på den dyreste vare i indkøbskurven. Koden gælder på flere forskellige mærker, dog ikke på møbler og på i forvejen nedsatte varer.

Koden gælder til d 31/7.

Du kan klikke dig ind her for at shoppe med min rabatkode

(Visited 19 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Tak for fin inspiration! Læste lige en passage hos theglowinst…today I asked what my body needed…prøv at læs det, lige under rosebilledet. Så smukt, det fik mig til at græde…apropå at se kritisk på sin krop. Hilsen Anna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *