At dele ud på internettet.

Hvordan er det egentlig det her med at skrive en masse personligt på sådan noget blog værk. Og hvorfor overhovedet skrive noget personligt, når fremmede læser med. Jeg ved det ikke. Jeg skriver egentlig bare og på en eller anden måde er det rart at få ordene og følelserne ud af mit hoved via bloggen. Jeg kunne måske lige så godt skrive mig en dagbog, men det ville ikke være det samme. Fordi når i skriver dejlige kommentarer og beskeder til mig bliver jeg så glad. Det føles da vildt fedt hvis jeg kan inspirere andre eller bare give nogen lyst til at læse hvad jeg skriver. Det er lidt underligt, men på en eller anden måde er det faktisk nemmere for mig at fortælle om mig selv og de lidt svære oplevelser på den her måde. Det er ikke helt så skræmmende, måske fordi mange er mennesker som jeg ikke behøver at forholde mig til ude i hverdagen. Og på den anden side, er det også meget smart at få sagt noget højt til “alle” også dem jeg kender rigtigt, og så er den fis ligesom slået. Men ok ja, hvis jeg sådan sætter mig ned og tænker over det, sådan rigtigt – så er det da lidt skørt, at dele ud af tanker til mennesker, som ikke alle er i mit liv. Måske det er en form for nærhed på distance, og i nogle tilfælde kan det vel egentlig være meget godt. Jeg har heldigvis også kun oplevet positive sider af de sociale medier og selvom mange af jer er fremmede, så er I ikke helt fremmede – for mange kender jeg jo her på nettet, især fra Instagram og FB. Føler jeg i hvert fald. Det er jer som læsere, der gør det sjovt at dele lidt af mit liv, også selvom det så foregår på distance. Så længe man bare husker, at det kun er et bitte kig ind i mit virkelige liv og der er masser af tanker og oplevelser jeg ikke skriver om. Men jeg vil gerne dele. Åbenbart. Det er jo det jeg gør i hvert fald. Så hej!

I den forbindelse synes jeg ikke at sociale medier kun er overfladiske. Det er de også, men slet slet ikke kun. Jeg har fået de dejligste venner ud af det, plus en masse virkelig gode og sjove oplevelser. Det er da ret fantastisk. Så altså for mig er de sociale medier vitterlig mega sociale. Ikke kun ved tasterne, men i det helt ægte liv som jeg lever lige nu.

Hej fra Trine

(Visited 3 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *