At bryde den genetiske arv. På en mandag.

På mandag, der håber jeg på at jeg ved hjælp af en operation bryder delvist ud af min genetiske arv. Jeg har skrevet mere om emnet her og her .

Jeg kan mærke at jeg lige så stille, er ved at forberede mit sind og min krop på, hvad der skal ske. Mit har sind har været klar længe og faktisk er jeg der nu, hvor jeg glæder mig til at få det overstået. At komme ud på den anden side, uden et underliv som dagligt tikker højlydt på grund af den høje risikofaktor. Jeg prøver sådan at forestille mig, om det kommer til at føles anderledes i min krop. Vil jeg kunne mærke, at noget mangler? Vil jeg føle at jeg er mindre kvindelig? Det tror jeg nu ikke jeg vil. Jeg har jo minder om hele tre graviditeter og den følelse ryger sgu ikke med ud under operationen. Jeg håber ikke jeg vil føle mig så meget anderledes, kun at jeg vil glædes over ikke at gå med frygten liggende på lur i min sfære. På mandag, når jeg vågner efter narkosen, så er frygten for kræft halveret og jeg skal “kun” have mine bryster tjekket ofte ovre på Rigshospitalet. Hvad der så skal ske med dem, tager jeg stilling til når alt det her er overstået. Ikke nu.

Jeg har gjort nogle gode ting for mig selv her op mod mandag. Jeg har taget ferie i denne uge, bare for at være. Være husmor, uden jobbets forpligtelser. Hente børnene tidligt, have forberedt aftensmaden, købt ungernes vinterstøvler og været praktiske gris. Jeg har haft god tid. Tid til at ligge på sofaen og så har jeg mødtes med gode veninder og med min bror. Jeg har egentlig bare haft tid og det har været rart.

Jeg har købt et par gode bøger og chokolade, sådan så jeg har noget hyggelig underholdning efterfølgende. Og så har jeg et par gode serier i ærmet, som jeg tænker at se helt alene under dynen. Jeg har også anskaffet mig blødt og lækkert nattøj. Jeg kan bare godt lide at føle mig godt tilpas, når jeg skal ligge der og være sådan lidt ussel. Jeg skal nemlig være sygemeldt fra mit job i fire til seks uger.

Pyjamas skjorte herfra // Pyjamas bukser herfra

Jeg har også tænkt mig at handle kæmpe stort ind fra Nemlig, sådan så vi ikke skal tænkte på det i de første dage. Og ellers har jeg jo min søde søde mand, som jeg ved vil passe på mig og have styr på vores børn i de første dage, indtil jeg er på benene igen.

Det hele skal nok gå og tænk at jeg har muligheden for at bryde ud af den genitiske arv, det er jeg rigtig glad for – også selvom sådan nogle valg i livet ikke altid er de letteste. De gør til gengæld stærk! ( jeg ender sgu nok med at blive bodybuilder på sigt).

Igen tak fordi i klikker ind hos mig. Og velkommen til alle i nye.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *