Adventskalender #4- noget at lune sig på fra Adélie

Annonce

Endnu en gang har jeg fundet en kær vinder af min sidste adventskalender. Tak til alle jer som deltog og for jeres “hul i ørene historier”. Super hyggeligt, at I også elsker fine og sjove ørestikker. Og hvis man ikke vandt den skønne æske, så er det da et oplagt julegaveønske!

Nu til den sidste adventskalender i denne omgang. Den er også en lokal en af slagsen, den kommer nemlig fra en smuk lille perle af en butik som ligger i mit eget hood her på Nørrebro. En butik med masser af  farverige klæder i virkelig god kvalitet. Jeg ved at Anne som står bag butikken nøje udvælger hver en enkel del som lander i butikken og hun er både modig og dygtig til det. Adélie er svær at gå forbi, uden lige at stikke næsen ind i. Jeg er selv kommet der i mange år og har såmænd også nævnt den flere gange herinde. Den fungerer heldigvis også som en webshop, hvis nu man ikke lige bor i nærheden. Butikken er desuden også leveringsdygtig, hvis man står og mangler en gave i form af fine hårspænder og elastikker. Strømper og neglelak og andre små godter.

Deltag i konkurrencen om et halstørklæde fra Blanche fra butikken Adélie længere nede. 

Jeg elsker de her varme farver og det her er ikke kun varmt i farven, det er også varmt om halsen fordi halstørklædet er i 100% uld –  dejlig fordel når nu det er vinter udenfor vores vinduer. Det er stort og vamset og lige præcis som jeg selv godt kan lide at det fylder om halsen. Om vinteren kan jeg godt blive frygtelig træt af at se på mig selv og min vinterjakke. Jakker er ofte en noget dyr udskrivning, så det er lettere og en del mere budgetvenligt blot at ændre udtrykket med huer og halstørklæder. 

Adventskalender #4

Du har muligheden for at vinde halstørklædet – cosy block (multicolor), fra mærket Blanche, som forhandles i butikken Adélie ved at skrive en kommentar herunder, hvor du fortæller mig om du foretrækker at købe online eller i fysiske butikker. Jeg finder en vinder på søndag. Den sidste advent inden juleaften.

Glædelig 3. advent fra mig.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Jeg foretrækker så absolut at købe i fysiske butikker, da jeg er sådan en, der eksempelvis, mærker og føler på tøjet. Jeg køber med fingrene så at sige 😉

 • Lækkert, lækkert tørklæde 😍 Jeg vil faktisk helst handle i fysiske butikker, men efter jeg er blevet mor, handler jeg mere og mere på nettet. Jeg får ikke prioriteret at komme så meget i butikker, som jeg gjorde tidligere. Måske det vender igen, når min datter også synes det er spændende, at komme med sin mor ud at gå i butikker 🤞🏼😉

 • Jeg bor også i området omkring Guldbergsgade, og handler ofte hos søde Anne i Adélie. Jeg elsker de små lokale butikker, og dem vil jeg til en hver tid foretrækker når det gæder tøj, smykker, dejlig mad og gaver. 🎁 MEN når min svoger feks ønsker sig en varmepistol fra Harald Nyborg, så køber jeg på nettet – ellers får jeg dårlige nerver eller farer vild 😅

 • Hvor er det bare fint. Lige hvad jeg kan bruge for at peppe min vinterjakke op.
  Må indrømme jeg synes web shopping er fantastisk, når tiden er knap. Men ellers foretrækker og elsker jeg at gå i fysiske butikker især i denne juletid 🌲🌟

 • Jeg ELSKER at handle i små lokale butikker rundt i DK 💕👌🏻 Men bor i Sønderborg – så handler altså også en del online 😉🙈

 • Hvor er det fint 🤩 Meget smukke farver!
  Jeg foretrækker uden tvivl at handle i fysiske butikker! Jeg har brug for at føle på materialer, se de rigtige nuancer af farver, samt prøve, hvis det handler om påklædning. Jeg bliver langt mere inspireret af at se tingene i virkeligheden.

 • Det er skønt at shoppe i de fysiske butikker og herned få stemning og mulighed for at mærke på varerne, og måske blive fristet af en ny kombinationer og farver, men netshopping kan nu også noget. Halstørklædet er 👌🏻

 • Jeg kan bedst lide de fysiske butikker. Især de små, lidt mere nicheprægede butikker 😊 så kan man få følt på de ting, man køber!

 • De fysiske (når det er til mig selv ihvertfald). Og især skønne Adelie med alle de herlige ting ❤️ tørklædet er jo så flot!!

 • Virkelig smukt tørklæde.
  Jeg foretrækker klart at handle i en fysisk butik, men fx julegaver shopper jeg tit på nettet for at undgå julemylder i de fysiske butikker. Man er vel lidt magelig 🙈🌲

 • Jeg er blevet en glad netshopper! Eller også så har jeg forberedt mig online først og så går jeg fysisk ud og prøver det jeg har sat mig for 🙂

 • Jeg er en meget glad net-shopper. Det er altid lige dét nemmere at prøve tøjet på hjemme og se det i sammenhæng med resten af mit klædeskab ❤️

 • Jeg foretrækker klart de fysiske, men synes sjældent at tiden er til det, men hele internettet er for stort og overfaldt, så jeg ender tit med ikke at købe noget :/
  Krydser fingre for at kunne peppe mit vinteroutfit up med det lækre tørklæde 🙂 //Stina

 • Glædelig 3. Søndag i advent 💡💡💡
  Jeg elsker fysiske butikker – men som enlig mor er netshopping nu alligevel min favorit 😄❤️👍

 • Foretrækker fysiske butikker, da netshopping altid ender med kæmpe fejlkøb 🙈 Men DET halstørklæde har jeg været inde og prøve 👌🏼

 • Jeg foretrækker klart den personlige betjening i de fysiske butikker. Hååååber det skønne tørklæde kommer til at peppe min mørkeblå vinterjakke op!

 • Jeg er bedst til at lure i fysiske butikker, men handler bedst på nettet. Her føler jeg mig ikke påduttet til at købe noget fordi ekspidienten ånder mig i nakken og jeg kan lade det ligge i kurven og vende tilbage et par dage efter, hvis jeg stadig ikke kan slippe tankerne fra det valgte 💞

 • Jeg foretrækker fysiske butikker.
  Det sker dog efterhånden sjældent at jeg Sådan rigtig kommer ud og ser med mine hænder da jeg har en hale af tre små rødder som også ser bedste med deres hænder, men når det så lykkes at komme afsted uden halen så er det skønt.

 • Synes det er super hyggeligt at få på shopping i fysiske butikker, når jeg har tid til det. Må dog indrømme at langt de fleste køb sker online, fordi det er nemt og kan klares i S-toget på vej på job 😊

 • Jeg foretrækker at købe i butikker.
  Der er noget særligt ved at have haft kontakt med en ekspedient, og cykle hjem med posen i cykelkurven.
  Så jeg trodser #altiddårligtbutikslys, og køber i fysiske butikker så ofte det overhovedet kan lade sig gøre. 😍❤

 • Jeg foretrækker helt klart fysiske butikker – men da jeg bor i en by hvor der ikke er de største shoppemuligheder ender det ofte med at jeg handler på nettet. 😊

 • Jeg elsker de fysiske butikker. Men må også indrømme, at jeg nogle gange bliver skuffet over udvalget og endnu oftere servicen. Derfor ender jeg ofte på nettet. Særligt når det er noget til børnene.

 • Nu vi er flyttet til Vordingborg har jeg i pr prøvet at prioritere at købe så mange gaver i byen som muligt, men må indrømme, at det har givet mig en del mere stress omkring indkøbene end sidste år hvor alle julegaveindkøb foregik på nettet på black friday 🙈

 • Jeg handler for det meste på nettet. Det er en kær overspringshandling at tjekke de nyeste varer ud hos mine yndlingsbutikker. Desuden er jeg meget let påvirkelig og jeg præges derfor let til at klikke på (og købe), hvad jeg ser influensers reklamerer for online. 🙈🙈

 • Wauw de flotteste farver! Åh det ville jeg gerne vinde.
  Jeg har en forkærlighed for at sidde hjemme i sofaen og netshoppe, men efter jeg er flyttet til provinsen, har jeg set hvor skidt netshoppingen er for en bys liv, så nu gør jeg alt for at handle i de lokale butikker.

 • Fysiske butikker er klart favorit hos mig, det slår intet, selvom jeg dog også bruger onlineshopping (måske lidt for meget)

 • Fineste farver 😍
  Jeg elsker at handle i fysiske butikker, men efter jeg blev mor, er tiden ikke helt til det på samme måde mere, så det ender oftest med at bliver på nettet, når jeg skal handle.

 • Uuh, hvilken fin præmie ☺️ Til mig selv handler jeg altid i fysiske butikker men til børnene ofte på nettet. Glædelig jul og godt nytår og tak for gode, sjove, sørgelige og vigtige skriv Trine.

 • Jeg vil allerhelst handle i de små “rigtige” butikker som fx Adelie, men tidsnød pga børn, arbejde osv gør at der efterhånden klikkes mere og mere hjem fra nettet. Jeg har forsøgt med julegaverne at de alle er handlet i fysiske butikker og helst ikke de store kæder, men måtte igår bukke under for julepresset og klikke de sidste hjem, – dog stadig fra butikker der drives af ildsjæle istedet for koncerner og som har fine overskuelige webshops. Ville altså elske det der halstørklæde!!! 🍀🎄❤️

 • Novra et fint halstørklæde – dét måtte gerne flytte ind hos mig! Jeg shopper overvejende online, da jeg så kan prøve derhjemme i ro og mag og med forskelligt tilbehør.
  Glædelig Jul til dig og dine!

 • Åh, dette tørklæde er lige for mig 🙏🏻🙈🍀 jeg er simpelthen sådan en pingvin, så selv på mit arbejde sidder jeg med det varmeste halstørklæde.
  Jeg må nok indrømme, at efter jeg fik to børn på under 2 år, så bliver der shoppet en del online i stedet for i fysiske butikker. Jeg forsøger dog virkelig at begrænse det, så hvis jeg f.eks. ved at det kan købes lokalt, så handler jeg også lokalt 👏🏻

 • Jeg vil absolut allerhelst klikke sagerne hjem… så kan jeg nemlig bruge lidt mere tid til de hyggelige ting med dem jeg holder af 🙂

 • Mit hjerte siger fysiske butikker, men i en travl hverdag med fuldtidsjob, pendling og en søn på 1 år, bliver det (desværre) mest til netshopping 🤷‍♀️

 • Åhr Adelie! En Nørrebro favorit! Er lige flyttet fra Nørrebro til Odense, så jeg savner Adelie! Og sikken et smukt tørklæde. Jeg elsker selv at handle i fysiske butikker, men med en lille pige på 2 år bliver det desværre oftest til netshopping!

 • Hej Trine
  Sikke et fint tørklæde med efterårets farver der nu er kommet på spil.
  I morges var det hundekoldt, så man blev nødt til at pakke sig ordentligt ind. Jeg har desværre ikke fået invisteret i et godt tørklæde, så imidlertidigt er det fars north face halsedisse der bliver brugt. Han har heldigvis ikke opdaget det endnu.. upsi

  Jeg fortrækker helt klart at købe tøj i fysiske butikker. Det kan være en meget god idé at have kigget på markedet på nettet før man tager afsted på shoppingtur, så man har en lille idé om, hvad de forskellige butikker har valgt i de forskellige årstidssæsoner at sætte fokus på.

  Men for at være ærligt er der ikke noget bedre end at gøre en hyggelig dag ud at gå fra butik til butik med veninderne. Noget som er så praktisk bliver gjort til en social ting, som kan skabe meget imellem mennesker. Min kæreste er altid en god, tålmodig og hjælpende hånd, så han bliver brugt flittigt, når der skal købes tøj ind.

  Jeg elsker at kigge på tøj ude i den virkelige verden, hvor man kan mærke matrialet og se, hvordan det sætter sig. . Derudover er der et større udvalg i de fleste fysiske butikker, og det er også meget nemmere at bedømme og sammensætte tøjdele, når man får mulighed for at gøre det i virkeligheden. At shoppe er ikke noget der skal skyndes på, det er noget der skal efter mit vedkomme skal vælges med omhu. <3

 • Jeg foretrækker egentlige de fysiske butikker, hvor jeg kan mærke og prøve inden jeg køber, Men køber efterhånden næsten kun over nettet, da jeg har et tidskrævende job, og derfor oftest ikke orker at bruge for lang tid i butikker.

 • Dejligt sjal. Jeg shopper faktisk meget online – og i 2018 mest genbrug: Man kan finde ALT på trendsales og instagram:) Men selvfølgelig lokker små lækre butikker som Adelie…

 • Fysiske butikker til at hente inspiration og tjekke kvalitet, meeen når man ved hvad man skal have er det nu også rart at klikke det hjem ☺️ !

 • Jeg foretrækker at handle i fysiske butikker men jeg er heldigvis også så heldig at bo midt på Nørrebro lige ved Jægersborggade og tage uddannelse på KEA lige ved Guldberg/Elmegade, så kommer jeg netop hvor alle de bedste butikker jo er! (hvis du spørger mig)
  x

 • Jeg foretrækker klart at købe i fysiske butikker. Jeg vil gerne ha’ tingene mellem hænderne. Og særligt julegaver vil jeg allerhelst købe i fysiske butikker, da jeg synes, at det er med til at skabe julestemning for mig – dét at gå rundt og ose for at finde det helt perfekte og få det pakket fint ind❤️

 • Jag handlar definitivt helst online om jag vet precis vad jag vill ha. Sen går jag gärna på julmarknader också och handlar hantverk ❤️

 • Jeg handler meget i små lokale butikker, da jeg mener vi skal værne om det private erhvervsliv, så alle de små butikker ikke lukker og der kun er webshops tilbage💫 jeg handler dog også en del på nettet, men det er mest detjeg ellers ville have købt i store kæder, eller hvis det er tunge ting -elsker at kunne slippe for slæbet 😆
  Glædelig jul 🎄🤞🏼

 • Både og. Al det kendte shopper jeg på nettet. ( undertøj Toppe senge ig nattøj ) men elsker at tage en veninde under arme for fex st købe fest tøj. Bukser osv. Rigtig god jul 🤶🏻🎄

 • Helt klart i fysiske butikker hvis det drejer sig om sko og tøj – men andre ting kan jeg sagtens købe på nettet🎄🤞🏻

 • Jeg er en utrolig dårlig shopper, så foretrækker faktisk at shoppe på nettet, hvor jeg kan tage mig al den tid, jeg har brug for 😂

 • Jeg er en utrolig dårlig shopper, så foretrækker faktisk at shoppe på nettet, hvor jeg kan tage mig al den tid, jeg har brug for

 • Jeg elsker at gå i små butikker, tale med indehaveren eller den ansatte og gå og nusse rundt – og vigtigst – at støtte de små, lokale erhvervsdrivende. Der ryger nu også lidt i internetkurven fra tid til anden, men intet slår oplevelsen af at snuse rundt i hyggelige, fysiske butikker🤗

 • Jeg foretrækker at købe i fysiske butikker, fordi man får en helt anden følelse og man kommer ud i de smukke gader! Men til tider, er det nu meget smart med det gode gamle internet 💌 knus

 • En kombi. Det meste til min søn køber jeg online, og nogle gange med inspiration fra dig, da det er nemmest og han alligevel ikke gider prøve i butikkerne.
  Til mig selv holder jeg mest af at komme i lokalbutikkerne (på Nørrebronx), men køber også på nettet😊
  Jeg trænger til nogle nye farver og tørklædets varme farver kunne være perfekte🙏🏼❤️

 • Kære Trine
  Jeg foretrækker helt klar fysiske butikker. Dels for at kunne se og mærke tøjet og kunne prøve det, Men også fordi jeg godt kan lide at støtte de lokale og nyder hygge snakken, når man kigger ind.
  Mega lækkert tørklæde i flotte farver😊
  God jul 🎄💚
  Kh Mette

 • Klart fysiske butikker. Synes det er så hyggeligt at ose og mærke og mange af de bedre og mindre butikker er blevet gode til at skabe en hyggelig atmosfære. Elsker det! Det er kun tilgængeligheds (og af og til tiden) der gør online til det foretrukne andre gange… 😃

 • Uden tvivl helst i fysiske butikker. Kan godt lide den personlige kontakt, at man kan stille spørgsmål og få vejledning ag personalet og egentlig også bare det at mærke det man overvejer at købe og se om det følelses rigtigt.
  Desværre er min yndlingsbutik – Monsoon i KBH lukket, så mange af mine kjoler har jeg intet valg med og må købe online.
  Men det som gør hverdagen sjov, smykker, tørklæder, tasker – men køber jeg i butikkerne

 • Ej hvor kunne det pynte på min sorte, kedelige vinterfrakke 😍 Når tiden er til det nyder jeg at gå i fysiske butikker – dog har jeg lige født lillebror Kalle for tre måneder siden, så pt bliver det mest til online shopping. Glædelig jul til dig og dine 🎄✨

 • Jeg er klart bedst til fysiske butikker. Men oplever tit at det I bloggere har på skal købes på nettet. Og det er svært at gennemskue snut og str. i netbutikkerne.

 • Jeg foretrækker at købe alle julegaver i fysiske butikker, der er noget magisk over at finde lige præcis de gaver, som man vil give sine kære. Men i denne tid med en lille gut på 4 måneder, er nogle gaver desværre købt online. Shopping til mig selv sker altid i fysiske butikker ❤️

 • Lækkert halstørklæde!
  Jeg handler ret meget på nettet, det er dejligt nemt, og kan gøres på alle tider af døgnet, men jeg kan virkelig også godt lide at handle i fysiske butikker, når det altså er lækre butikker, som er en oplevelse i sig selv, og ikke kedelige mainstream butikker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *