Adventskalender #1 – julesmag og tid til pauser

Annonce

På lørdag er det endelig den første dag i julemåneden. Den første december og herhjemme, tæller vi ned det bedste vi har lært. Flere gange om dagen, tjekker vi lige op på antallet af dage der er til, at vi skal hente chokoladekalenderne frem og tænde kalenderlyset. Og jeg tæller i hemmelighed ned til at nissen (aka mig) skal komme med gaver til dem i muleposen. Det er hyggeligt og nu kan jeg heller ikke vente længere. Jeg har lige sendt min mand på loftet efter julekassen, så jeg kan begynde at pynte hjemmet op i fine strålende juleklæder. Derfor tænkte jeg også, at det nu er tid til at jeg starter den første af i alt fire virkelig gode kalendergaver til jer.

Deltag i adventskalenderen længere nede

Den første adventskalender jeg vil præsentere for jer, handler i den grad om hygge og jul. Den handler om pauser og tid til blot at være, lige der hvor vi er. Dem som har læst med længe, ved at jeg har en svaghed for blendede drikke (Deraf navnet -Trines blend), samtidig med at jeg også elsker en god chai. Og hvis man lige tilsætter lidt jul på toppen af det, så får man altså nogle virkelig gode kombinationer. Sidste weekend havde vi nogle timer på Espresso House, hvor vi alle fem både fik smagt og drukket af deres fine julesortiment. Vi drak juledrikke og fik også tyvstartet på julekagerne. Æbleskiver og klejner, som det har været muligt at købe de sidste år og for os er det blevet en juletradion at indtage de første æbleskiver hos Espresso House.

Helt saftige klejner og sprøde skiver med masser af marmelade og flormelis( som ungerne nåede at spise med fingrene)

Mine to store fik drikken “meltet orange chocolate”. Varm chokolade med orangesmag fra Sv. Michelsen. Flødeskum på toppen og chokosovs, det var virkelig lækkert, I ved det var sådan en pind med chokolade på, som skulle smelte stille og roligt lige ned i den varme mælk.

Min gode mand, som heldigvis også har en sød tand. Han fik en traditionel Jule Latte med smag af brunkage og kardemomme. Og den var han svært tilfreds med.

Jeg selv blev selvfølgelig nødt til at smage den kolde Frapino, også i juleversion, med smag af ginderbread og kardemomme på toppen. Den var top god! Jeg glemte simpelthen at tage et billede af min egen drik, så typisk – men helt klassisk Frapino fra Espresso House. Se eventuelt mit tidligere indlæg om de kolde drikke her.

Kalle smagte selvfølgelig på ALLE drikke.

Noget af det som jeg er vild med på Espresso House, det er den uhøjtidelige stemning. Om jeg sidder der med min computer og arbejder, eller kommer anstigende en søndag med hele min flok – så er der plads til begge dele. Og midt alle de søde julelækkerierne, er der også fin mulighed for at spise en let og sund frokost. Det kan lidt det hele. Og sådan nogle steder samler jeg altså lidt på.

Julesortimentet kan nydes frem til jul og består af:

Jule Latte

Ginderbread Latte

Meltet Orange Latte

Meltet Orange Chocolate

Jule Frapino

Derudover er der julebag i form af gingerbread, æbleskiver og klejner. Jeg tænker vi må forbi til endnu en omgang søndagshygge og prøve resten af de lækre smage og dufte – det er i hvert fald perfekt, hvis man lige mangler at finde den sidste julestemning frem.

Adventskalender #1

Du har muligheden for at vinde et skønt gavekort til Espresso House på 500 kroner. Alt du skal gøre er at smide mig en kommentar herunder og fortæl gerne, hvilken smag eller duft du forbinder med jul. Gavekortet kan bruges i alle Espresso House caféer landet over.

Jeg finder en vinder på søndag (1. søndag i advent), og der skyder jeg så den næste adventskalender i gang.

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *