5 flotte julefrokost outfits

… Som også snildt kan bruges til hverdag.

Tiden nærmer sig og jeg skal snart til min første julefrokst og en jeg glæder mig kæmpe stort til. Jeg synes lidt at jeg de sidste mange år, enten har haft babyer, har ammet eller været gravid – så jeg har ikke følt mig sådan særlig festlig. Jeg har derfor givet mig selv lov til at købe mig et julefrokost outfit og det har jeg gjort. Nu ligger det der i posen og kigger på mig, og jeg er slet ikke sikker på, om jeg overhovedet kan vente hele to uger med at tage det på. Jeg ved godt det er mega overfladisk, men det gør mig altså glad og jeg synes det er så flot. Jeg har samlet lidt sammen efter lidt surfen rundt på nettet og det deler jeg lige med jer herunder, måske andre også har lovet sig selv et nyt sæt tøj til julens fester.

Zara øreringe // Ganni sæt

Øreringene er total plastik fantastiske, men jeg elsker dem – sådan lidt rav agtige. Og så passer de ret perfekt til det smukke sæt tøj. Jeg faldt pladask for printet, ligeså snart jeg så den nye kollektion fra altid fine Ganni. Se lige printet, er det ikke bare flot?

H&M Jakke

Glitter jakke, som jeg bare tænker er super fin udover det meste – også til hverdag.

Stina Goya kjole // Pumps

Som for eksempel udover denne lange kjole. Den er flot til fest med høje sko til, men også god udover jeans en almindelig dag med sneaks- og det er rart, når man sådan investerer, at tøjet har mange muligheder.

&otherstories bukser // Ganni Bluse

Højtaljede bukser med den lækreste farve. De er sådan helt brede forneden og med fine læg. Fordi de er højtaljede tænker jeg, det er så flot med en lidt kort bluse til, eller en skjorte som man kan putte ned i bukserne. Jeg tror aldrig jeg bliver træt af leo. Mønsteret er flot og det er farverne på det helt klassiske leo også.

LibertineLibertine

Jeg er blevet godt lun på oversized suits. Og kombinationen af blå og rød er altid god. Jeg tænker med en top under, høje sko og røde læber. Bukserne her og også helt vidde og med den rette styling kan ens (mine) korte ben se helt lange ud.

Hårguf 1 // Hårguf 2

Jeg elsker spænder i håret og det giver også lige en ekstra farveklat.

&otherstories guld skjorte // H&M Bukser

Se nogle fine ærmer, den her guldskjorte har. Så fin til de hvide bukser, men også til de brune længere oppe. Hvidt tøj, har altid sådan et lidt eksklusivt udtryk over sig synes jeg – så flot. Og egentlig også bare med en lys t-shirt til. Jeg tror virkelig det ville spille godt sammen.

Det var mine små bud på sæt som ville gøre sig pænt til en julefrokost, men jo også til så meget andet. Jeg har faktisk allerede købt et af de her sæt. Det som ligger og skriger på mig henne i posen. Kan I mon gætte hvilket et?

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Wau! 💞Hvor er den fin og lækker 🙏Jeg kan desværre ikke strikke, eller det siger min kære moder nu jeg kunne som barn. Har overvejet at se om jeg kan lære det igen 🙄. Min mor er vildt dygtigt til at strikke og vores tvillingepiger på 3 år, har nærmest kun hjemmestrik og jeg elsker det er “hjemmelavet”. Måske bør jeg kaste mig ud i det igen og få testet min tålmodighed lidt. Indtil da, vil jeg dog elske at vinde denne smukke cardigan 🙏💞🎄Glædelig december Trine, nyder at følge dig.

  • Jeg kan godt strikke – og gør det hele tiden og ellers tænker jeg på, hvad næste projekt skal være 😊
    Jeg ville gerne vinde den her til min bedste veninde, der helt sikkert fortjener lidt ekstra forkælelse 🤞

  • Jeg kan strikke, men er stadig begynder. Jeg elsker Mille Fryds opskrifter, netop fordi de er nemme at gå til som begynder. Er pt ved at lave blusen ‘Camille’ til begge mine døtre❤

  • Jeg har da strikket en enkelt hue (lignede mest en nissehue) til min ældste søn, da han var baby. Det tog utrolig lang tid 🙂 Så jeg hælder mest mod at skrive nej, jeg kan ikke strikke (endnu). Glædelig 2. søndag i advent 💚

  • Fantastisk adventskonkurrence! 🤩 Jeg eelsker strik, al strik, så jeg prøver, igen og igen, at lære at strikke simple karklude med kyndig vejledning af min dejlige tålmodige mor og søster ❤️

  • Jeg kan desværre ikke strikke, men håber snart på at få det lært 😍🤞 Jeg er helt vildt med sorbet cardiganen og de smukke farver du har valgt 😁! Syntes den er så fin og feminin og jeg ville være glad for at have sådan en smuk cardigan 😍🍀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *