20.000 mennesker og stolt dame boss

Det går sgu meget godt og selvom det ofte er de indlæg, med de lidt dybere tanker om livet der har flest lærere, så er det her indlæg altså kun et gennem positivt indlæg. Så er I advaret. For jeg er glad. Jeg er glad for min dejlige familie, jeg er glad for vores hjem og så er jeg bare så glad for mit arbejde. Jeg troede faktisk slet ikke, det kunne være muligt at have et arbejde som gør en så glad. Som meget andet i livet, så går sådan noget ofte op og ned og det gør det selvfølgelig også i mit job. Men sådan helt grundlæggende er jeg svært tilfreds. Glad. Stolt, skide stolt. For det er mig selv, som har skabt mit job og det er jeg altså stolt af.

Jeg prøver ikke at fokusere så meget på diverse tal, men når jeg rammer milepæle, så har jeg alligevel lyst til at danse en lille dans. Så min dans den kommer altså således udover det her indlæg, hvor jeg fejrer at jeg i fredags ramte 20.000 følgere på min Instagram profil. I den her verden jeg befinder mig i, er der mange andre profiler med langt flere følgere, men for mig (og nok også for mange andre?) er tyvetusinde mennesker virkelig mange. Jeg har sagt det før, men jeg stiller dem altid op i en række for mit indre blik. Og den række den er sgu blevet ret lang. Jeg er stolt af at så mange finder inspiration i at følge med hos mig, jeg elsker al den interaktion der på daglig basis foregår i kommentarsporet, inde i private beskeder og når jeg en gang imellem møder jer ude i livet. Sikke et fællesskab det er blevet.

Jeg kan faktisk stadig huske da jeg ramte 100, 500 og 1000 etc. følgere – hvilket jeg også fejrede med en lille dans, for det er jo også vildt mange mennesker. Tænk hvis der sad 100 mennesker i en sal, som jeg alene skulle tale til…eller 20.000. Gys, det er noget af en flok. Det tror jeg faktisk slet ikke jeg turde, hvilket egentlig er lidt skørt. For det er jo det jeg gør hver dag, men bare godt gemt bag min skærm. Jeg øver mig stadig i, at tale mere ud til Instagram og misunder dem der er så gode til at få det gjort. Det falder mig bare stadig ikke helt naturligt, så jeg bliver ved med at øve mig og gør det kun når modet er til det. Det har godt nok været noget af en tur og det der startede med at handle om mine børn og børnemode, handler det nu meget mere om mig selv og så det der er rundt om mig, som heldigvis stadig er mine børn. Børnemoden er blevet til voksenmode og legetøj er blevet til indretning og bolig i hele hjemmet. Plus det løse. Nu ældre børnene er blevet, nu mere har jeg trukket dem ud. Det er ikke deres Instagram profil og de to store godkender selv de billeder jeg lægger ud med dem på. Alfred mener, at han skal have sin egen profil når jeg han bliver 12 år og den skal hedde Alfredsblend. Ha ha, jeg elsker hans opfindsomhed. Jeg har gennem årene gjort mig en del tanker om børnene på mine sociale medier og skrev også et indlæg om det for et år siden. Det stemmer stadig ret godt overens med hvordan jeg gør det hos mig.

Siden jeg blev selvstændig så betyder tallene alligevel mere for mig, fordi jeg bruger dem i forhandlingssituationen og så også fordi tallene er en måde jeg kan følge med i, om det jeg laver er noget andre kan bruge til noget. Bortset fra den feedback jeg får fra følgerne og mine samarbejdspartnere, så er tallene mere eller mindre min eneste målestok. Sådan er det, man har brug for noget målbart. Sådan var det også i mit job som patientvejleder. Der målte vi på, hvor mange patienter jeg talte med, hvor lang tid samtalen tog og hvad samtalen handlede om. Så det er helt fint for mig at have tallene at forholde mig til.

Lige nu forholder jeg mig blot til at 20.000 mennesker gider at være her, det gør mig skide glad, både fordi det bare gør, men også fordi det giver mig mulighed for at jeg kan have det som et arbejde, sådan så jeg kan betale for husleje, mad, sommerhus, for alle vores børn og alt det andet livet (banken) kræver af os. Det er sgu da ret vildt.

Det var min lille mandags sejrsdans, nu vil jeg danse ud i bad inden jeg skal ud i smukke København, hvor en god dag venter på mig.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *